To "Athénée" για μια χρονιά ακόμη συνεχίζει τον θεσμό των guest pastry chefs στα Κυριακάτικα brunch του και υποδέχεται στο κοσμοπολίτικο lobby του τον Δημήτρη Οικονομίδη. Από τις 7 Ιανουαρίου, ο pastry chef φέρνει στο "Athénée" τη μαγεία της τέχνης του με γεύσεις βανίλιας, σοκολάτας, αμυγδάλου και φουντουκιού.
Η έκπληξη έρχεται από την mousse με καρύδα, από τον καραμελωμένο ανανά και φυσικά από την μοναδική αισθητική που χαρακτηρίζει τον Δημήτρη Οικονομίδη και τους συνεργάτες του. Το Κυριακάτικο brunch στο "Athénée" θα είναι και για φέτος η αγαπημένη συνήθεια του πιο ενημερωμένου κοινού της πόλης.
Στο brunch menu, ο γνωστός pastry chef, θα παρουσιάσει γλυκά ειδικά φτιαγμένα για το "Athénée", όπως το Santo Domingo με dacquoise φουντουκιού, τραγανή πραλίνα, cremeux σοκολάτα, mousse σοκολάτα και φύλλα σοκολάτας.