Aπό την κορυφή του ξενοδοχείου "Athens Was" , με την Ακρόπολη σε κοντινό πλάνο, το "Sense" είναι εστιατόριο προορισμός για το ατμοσφαιρικό περιβάλλον, την εντυπωσιακή του θέα που απλώνεται μπροστά σου μέσα από τις μεγάλες τζαμαρίες και φυσικά τη βραβευμένη και προσωπική ελληνική κουζίνα του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου, που ξεδιπλώνεται αποκλειστικά σε μενού γευσιγνωσίας.
Ο σεφ πατά σε συνταγές από όλη την Ελλάδα, αποτυπώνοντάς τες με δημιουργική ματιά. Στο μενού της παραμονής των Χριστουγέννων πρωταγωνιστούν ραφιναρισμένα πιάτα όπως το "ταρτάρ και χαβιάρι" με σφολιάτα και καπνιστή κρέμα απο μεδούλι, το "ραβιόλι πεσκανδρίτσα", με χτένια, ελαφριά σάλτσα μπουρδέτο και άρωμα νερατζιάς και "πάπια²", με τερίνα ψητού πράσου, αφρός ρεβυθιού και σάλτσα με μούρα και μαύρη τρούφα ενώ στο μενού της παραμονής Πρωτοχρονιάς ξεχωριζουν πιάτα όπως το "καλκάνι και γαρίδα" με ελαφριά κακαβιά με αυγά αχινού, κρέμα ριζότο με κρόκο Κοζάνης, κράκερ ρυζιού με πούδρα κάπαρης και το "μοσχάρι και καραβίδα", με λαχανίδα στα κάρβουνα, μανιτάρια, πιπεριά σε ζύμωση και σάλτσα με λεμονοθύμαρο.