"Grand Hyatt": Ρεβεγιόν με σαγηνευτική θέα

Tο πλήρως ανανεωμένο πολυτελές ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού, και μεγαλύτερο «Grand Hyatt» της Ευρώπης, φορά τα γιορτινά του και μάς υποδέχεται με «τόλμη, πολυτέλεια και υπερβολή».

The Grand by Interni

Συνεχίζοντας να γράφει τη δική του ιστορία στην φιλοξενία με την προσθήκη του παλαιού κτηρίου Odeon, το εντυπωσιακό "Grand Hyatt Athens" ενσαρκώνει τον ορισμό του city hotel αλά ελληνικά, αποτελώντας ένα σύγχρονο σημείο αναφοράς στην αθηναϊκή φιλοξενία. Η κομβική τοποθεσία του, η κομψή αισθητική του, η μαγευτική θέα της ολοφώτιστης Ακρόπολης και η φινέτσα των γαστρονομικών προτάσεων συνθέτουν το απόλυτο κουαρτέτο της εορταστικής μας εξόδου. 

Hyatt Xmas

Το μοντέρνο roof top εστιατόριο "The Grand by Interni" στο penthouse με θέα την οne-side glass πισίνα και την Ακρόπολη ακολουθεί τις υψηλές προδιαγραφές του "Interni", έχοντας στο επίκεντρο τον συναρπαστικό διάλογο Ελλάδας και Ασίας ενώ το ζεν"Aphrodite Lobby Lounge" εδραιώνει την κουλτούρα του all day καταφυγίου στην καρδιά της πρωτεύουσας προτείνοντας μια ιδιαίτερη ποικιλία από κοκτέιλ, snacks και πιάτα βασισμένα σε διαλεχτά υλικά.

Xmas Hyatt

Στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ο γευστικός εκλεκτικισμός συμπυκνώνεται σε πιάτα με διεθνείες επιρροές όπως χειροποίητα gyoza με κοτόπουλο, ντελικάτα inside out sushi rolls, χειροποίητα wonton με κρέμα τυριού και καβούρι,  μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ γλυκοπατάτας, και πάβλοβα με κόκκινα φρούτα. Στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς θα υποδεχτείτε το νέο χρόνο με στυλ και γεύσεις όπως σούπα κολοκύθας με κάστανο και τρούφα, πατατοσαλάτα με καπνιστό χέλι και βινεγκρέτ μπέικον, gyoza με χοιρινό και σάλτσα ponzu, κοτόπουλο teriyaki, μοσχαρίσιο φιλέτο με αρωματικό βούτυρο, μπαλοτίνα γαλοπούλας, σουφλέ μανιταριών, φιλέτο ψαριού με μπερ μπλαν και αυγά ρέγγας ενώ η τελευταία σελίδα του δείπνου γράφεται γλυκά με μια πάβλοβα κάστανο, μιλφέιγ ή προφιτερόλ και τον φωτισμένο από τα πυροτεχνήματα αττικό ουρανό. 

Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 115, Νέος Κόσμος, 2144021234, hyatt.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.