"Makedonia Palace": Καλές γαστρονομικές γιορτές!

Salonica

Το "Makedonia Palace" είναι το ιδανικό σημείο για να εισπράξουμε τον γιορτινό παλμό στη Θεσσαλονίκη, καθώς μας υποδέχεται με μια σειρά από λαμπερά events που παντρεύουν τη γαστρονομία και τη διασκέδαση. Υπέροχα στολισμένο και κομψό, το κεντρικό εστιατόριο "Salonica" είναι το σημείο όπου χτυπά η καρδιά του ξενοδοχείου και η μοναδική θέα στη θάλασσα συναντά τις συναρπαστικές δημιουργίες του πολυβραβευμένου σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου που φορούν τα γιορτινά τους και γεμίζουν εξαίσιους μπουφέδες.

Makedonia palace

Μπείτε σε εορταστικό πνεύμα με τον χριστουγεννιάτικο μπουφέ για την παραμονή των Χριστουγέννων (€ 130 κατ’άτομο), που προσφέρει την ιδανική αφορμή για να συγκεντρωθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, να σηκώσετε το ποτήρι σας και να απολαύσετε τη γιορτή, με τη μαγική φωνή της Εύης Σιαμαντά. Ανήμερα Χριστουγέννων, δοκιμάστε μια ποικιλία από λαχταριστά εδέσματα από τον μπουφέ (€ 120 κατ’άτομο), προσεκτικά φτιαγμένα για να απογειώσουν τις αισθήσεις.

Salonica

Η λαμπερή νύχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς συνοδεύεται από έναν ασυναγώνιστο Πρωτοχρονιάτικο μπουφέ (€ 170 κατ’άτομο) με εξαιρετικά εδέσματα, ενώ η εμπειρία απογειώνεται με μια αξέχαστη νύχτα ζωντανής μουσικής με τη Μαίρη Δούτση και τους One Take Productions, με ελληνικά και ξένα κομμάτια disco, funk και latin. To μεσημέρι της πρώτης ημέρας του χρόνου, δεν θα λείπει ένας μπουφές γεμάτος λαχταριστά εδέσματα (€ 120 κατ’άτομο) μαζί με πολλές ευχές για ένα 2024 όπως το ονειρευόμαστε.

Salonica

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια