Στον 10ο όροφο του ξενοδοχείου "Radisson Blu Park", το "10 Urban Roof", η ίσως πιο διάσημη τροπική όαση του κέντρου της Αθήνας, ατενίζει από ψηλά το καταπράσινο Πεδίον του Άρεως και μετατρέπεται σε Christmas Wonderland με εκατοντάδες λαμπιόνια.
Η μαγεία των Χριστουγέννων ζωντανεύει στον ζεστό καταπράσινο "κήπο" στην καρδιά της γιορτινής Αθήνας, όπου ο resident chef Δημήτρης Κανταράκης μάς υποδέχεται γευστικά με τέσσερα ειδικά μενού που αποτυπώνουν εκφραστικά τις παιδικές του μνήμες ενώ μουσικά lounge ακούσματα γεμίζουν την εορταστική ατμόσφαιρα. Την εμπειρία συμπληρώνουν τα απολαυστικά κοκτέιλ που παρελαύνουν από την μπάρα.
Στο χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο μενού πρωταγωνιστούν πιάτα με εκλεκτές πρώτες ύλες όπως σούπα κάστανο με μους τυριού, χαβιάρι Beluga σε τραγανό brioche με γλάσο από κρέμα πατάτας, φιλέτο φασιανού με γέμιση κολοκύθα, σταφίδες, μπαχαρικά και gravy με γλυκό πορτοκάλι, παραδοσιακή γαλοπούλα με χριστουγεννιάτικη γέμιση και πουρέ γλυκοπατάτας αρωματισμένο με εστραγκόν, αλλά και φιλέτο αγριογούρουνο με ποικιλία άγριων μανιταριών και gravy δαμάσκηνο είναι μερικές μόνο από τις επιλογές.