Μαγικές και πεντανόστιμες γιορτές στο "Daios Luxury Living"

Το πολυτελές ξενοδοχείο της παραλιακής λεωφόρου Νίκης μας περιμένει για μέρες και νύχτες γεμάτες λάμψη, με δυο γιορτινά gala dinners να βάζουν στα φετινά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μοναδική γαστρονομική υπογραφή.

Daios Luxury Living Θεσσαλονίκη

Διακριτική πολυτέλεια, pal χρώματα, φυσικά υλικά και minimal αισθητική, σε συνδυασμό με τον έξυπνο σχεδιασμό που φροντίζει όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου να απολαμβάνουν σαγηνευτική θέα προς το γαλάζιο του Θερμαϊκού, κάνουν την πρόταση φιλοξενίας του "Daios Luxury Living" μια από τις πλέον ασυναγώνιστες της Θεσσαλονίκης - κι αυτό πριν καν αναφέρουμε τη στρατηγική τοποθεσία του πάνω στην λεωφόρο Νίκης, μια ανάσα από το Λευκό Πύργο και δίπλα στις καλύτερες πιάτσες της πόλης.

Daios Luxury Living Θεσσαλονίκη

Ένας από τους πλέον απροσπέραστους προορισμούς διαμονής της πόλης, το "Daios Luxury Living" κάνει αυτές τις γιορτές ακόμη πιο σαγηνευτική την εμπειρία φιλοξενίας του, διοργανώνοντας δύο μοναδικά Gala Dinners, για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και τις πρωτοχρονιάς, αλλά και ξεχωριστά μενού ανήμερα των δυο μεγάλων γιορτών.

Daios Luxury Living Θεσσαλονίκη

Έτσι, η παραμονή των Χριστουγέννων ξενικά με το απαλό χάδι των φυσαλίδων της σαμπάνιας στον ουρανίσκο, προετοιμάζοντάς μας για ένα γαστρονομικό ταξίδι φινέτσας και πολυτέλειας. Πιάτα όπως ο αστακός με bearnaise κι αυγά χρυσής ρέγκας, ή η βελουτέ πατάτας με φρέσκια τρούφα και μαγιονέζα κρεμμυδιού, θα δώσουν πάσα σε ντελικάτες δημιουργίες σαν το ραβιόλι γεμιστό με ραγού άγριων μανιταριών και το χοιρινό γάλακτος με μεταγιόν σελινόριζας, τρούφα και σάλτσα από δαμάσκηνα.

Ο γαστρονομικός πήχης παραμένει ψηλά και για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, φυσικά, με τη σαμπάνια να κηρύσει εορταστική έναρξη, και βελουτέ αγκινάρας με φρέσκια τρούφα, και καρπάτσιο καραβίδας με φρέσκο τσίλι και μαγιονέζα αυγοτάραχο να ανοίγουν μεγαλειωδώς τη βραδιά, που συνεχίζεται με προτάσεις όπως τα τορτελίνι με σάλτσα τρούφας, καρύδια πεκάν και αφρό πατάτας, αλλά και το μοσχαρίσιο φιλέτο με φρέσκια τρούφα, σάλτσα κόκκινου κρασιού και αγκινάρα Ιερουσαλήμ.

Daios Luxury Living Θεσσαλονίκη

Και στις δυο βραδιές, το ρυθμό στο γαστρονομικό ταξίδι θα δίνουν οι νότες της INJOY Live Band, με jazz, swing και Christmassy μελωδίες να απογειώνουν το γιορτινό πνεύμα, ενώ ο σεφ και η γαστρονομική ομάδα του "Daios Luxury Living" ετοιμάζουν γευστικές εκπλήξεις με πληθωρικές διαθέσεις, τόσο για την ημέρα των Χριστουγέννων, όσο και για την πρώτη μέρα του χρόνου.

Daios Luxury Living Θεσσαλονίκη

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.