Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar'

Το Mataroa Gin καλωσορίζει το περίφημο μιλανέζικο σποτ για ένα αποκλειστικό χριστουγεννιάτικο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar'.

Mataroa Pairing Event

Χριστούγεννα δίχως παντρέματα γεύσεων δεν μπορούν να υπάρξουν και ακριβώς αυτό σκέφτεται το Mataroa Mediterranean Gin, που γιορτάζει αυτή την περίοδο με ένα πραγματικά ξεχωριστό Pairing Event στο 'The Zillers Pastry Bar'. 

Το Mataroa Mediterranean Gin προσκάλεσε το μυθικό 'Officina Bar' (Μιλάνο, Ιταλία) και τον Fabio Cassini να δημιουργήσουν Mataroa Signature Cocktails, σε ένα gourmet pairing με τις αλμυρές δημιουργίες του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ, Παύλου Κυριάκη, μαζί με τις γλυκιές δημιουργίες του κορυφαίου chef pâtissier Γιώργου Πλατινού. 

Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar' 5

Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar' 66

Το μοναδικό αυτό pairing menu, με 4 πιάτα και τα cocktails που τα συνοδεύουν, θα τρέχει για 4 μέρες (14-17/12/2023). Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει μεμονωμένα πιάτα/ cocktails, όποιο από τα pairings επιθυμεί ή και όλο το μενού - αναλόγως πάντοτε γούστου και διάθεσης.

Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar' 2

Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar' 1

Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar' 3

Κλείνεις λοιπόν τραπέζι και απολαμβάνεις ένα ταξίδι αισθήσεων, με καπετάνιους έναν από τους πιο πολυβραβευμένους Έλληνες σεφ και το πρώτο σε πωλήσεις Ελληνικό premium gin. 

Το Μενού
  • Τα Αλμυρά: Μπλε Αστακός σε Ψωμάκι Μπριός με Μαγιονέζα Πράσινο Κάρι/ Τορτίγια με Χοιρινή Πανσέτα, Γιαούρτι και Λεμόνι
  • Τα Γλυκά: Κάστανο / Καρύδι, αχλάδι, κασίς, κάστανο - Σοκολάτα / Κρεμέ σοκολάτα, grue de cacao, παγωτό μπαχαρικών
  • Τα Cocktails: Citrus Bliss (Mataroa Gin/ Basil/ Lemongrass/ Verjus) - Nectar Fusion (Mataroa Gin/ Honey/ Pepperoni/ Electric Bitter) - Bubbles (Mataroa Gin/ Creme De Cassis/ Grape/ Amaro, Carbonated) - Hanky Fancy (Mataroa Gin/ Fernet/ Vermouth Rosso/ Cacao Bitter)

Info

Παλαιολόγου Βενιζέλου 9, Αθήνα, τηλ. 210 3241651

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα brunch της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Χαλαρά πρωινά με ξεχωριστές γεύσεις παρά θίν' αλός, σε κάποια από τα δημοφιλέστερα σποτ της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2024

Ο Άσωτος μας έδωσε γεύση μερακλίδικης μπιστρονομίας

Δοκιμάσαμε το νέο καλοφαγικό στέκι στα άτυπα εγκαίνιά του και σημειώσαμε πειραγμένα ελληνικά κλασικά και πρώτες ύλες επιλεγμένες με επιμέλεια, που θα μας κάνουν να επιστρέφουμε ξανά και ξανά στην "αγύρτικη" κουζίνα του σεφ Μιχάλη Μερζένη.

Η νέα εποχή του brunch στο "St. George Lycabettus"

Ανακαλύψτε το Friends & Family Wellness Brunch, εκεί όπου η υγεία και η απόλαυση συναντιούνται.

Ο Μιχάλης Χάσικος στο Ark και το "Ημερολόγιο των Σεφ"

Ο σεφ-πατρόν από το "Hasika" της Κρήτης, καλεσμένος του Γιάννη Μπαξεβάνη για μία ακόμη νόστιμη βραδιά στη Γλυφάδα.

Το "Simul" στην πιο γαστρονομική στροφή του

Το εστιατόριο του Νίκου Θωμά στο Κολωνάκι εξελίσσει τη γευστική του πρόταση, διατηρώντας ατόφια τα υπόλοιπα ατού του.

Για τον Γιώργο Χρυσανίδη, η τοπική κουζίνα έχει δύναμη

Μία κουβέντα με τον σημαντικό Εβρίτη σεφ για τη γεύση της παράδοσης και την γαστρονομία της βορείου Ελλάδος.