Χριστούγεννα δίχως παντρέματα γεύσεων δεν μπορούν να υπάρξουν και ακριβώς αυτό σκέφτεται το Mataroa Mediterranean Gin, που γιορτάζει αυτή την περίοδο με ένα πραγματικά ξεχωριστό Pairing Event στο 'The Zillers Pastry Bar'.
Το Mataroa Mediterranean Gin προσκάλεσε το μυθικό 'Officina Bar' (Μιλάνο, Ιταλία) και τον Fabio Cassini να δημιουργήσουν Mataroa Signature Cocktails, σε ένα gourmet pairing με τις αλμυρές δημιουργίες του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ, Παύλου Κυριάκη, μαζί με τις γλυκιές δημιουργίες του κορυφαίου chef pâtissier Γιώργου Πλατινού.
Το μοναδικό αυτό pairing menu, με 4 πιάτα και τα cocktails που τα συνοδεύουν, θα τρέχει για 4 μέρες (14-17/12/2023). Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει μεμονωμένα πιάτα/ cocktails, όποιο από τα pairings επιθυμεί ή και όλο το μενού - αναλόγως πάντοτε γούστου και διάθεσης.
Κλείνεις λοιπόν τραπέζι και απολαμβάνεις ένα ταξίδι αισθήσεων, με καπετάνιους έναν από τους πιο πολυβραβευμένους Έλληνες σεφ και το πρώτο σε πωλήσεις Ελληνικό premium gin.
Το Μενού
- Τα Αλμυρά: Μπλε Αστακός σε Ψωμάκι Μπριός με Μαγιονέζα Πράσινο Κάρι/ Τορτίγια με Χοιρινή Πανσέτα, Γιαούρτι και Λεμόνι
- Τα Γλυκά: Κάστανο / Καρύδι, αχλάδι, κασίς, κάστανο - Σοκολάτα / Κρεμέ σοκολάτα, grue de cacao, παγωτό μπαχαρικών
- Τα Cocktails: Citrus Bliss (Mataroa Gin/ Basil/ Lemongrass/ Verjus) - Nectar Fusion (Mataroa Gin/ Honey/ Pepperoni/ Electric Bitter) - Bubbles (Mataroa Gin/ Creme De Cassis/ Grape/ Amaro, Carbonated) - Hanky Fancy (Mataroa Gin/ Fernet/ Vermouth Rosso/ Cacao Bitter)
Info
Παλαιολόγου Βενιζέλου 9, Αθήνα, τηλ. 210 3241651
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.