Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar'

Το Mataroa Gin καλωσορίζει το περίφημο μιλανέζικο σποτ για ένα αποκλειστικό χριστουγεννιάτικο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar'.

Mataroa Pairing Event

Χριστούγεννα δίχως παντρέματα γεύσεων δεν μπορούν να υπάρξουν και ακριβώς αυτό σκέφτεται το Mataroa Mediterranean Gin, που γιορτάζει αυτή την περίοδο με ένα πραγματικά ξεχωριστό Pairing Event στο 'The Zillers Pastry Bar'. 

Το Mataroa Mediterranean Gin προσκάλεσε το μυθικό 'Officina Bar' (Μιλάνο, Ιταλία) και τον Fabio Cassini να δημιουργήσουν Mataroa Signature Cocktails, σε ένα gourmet pairing με τις αλμυρές δημιουργίες του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ, Παύλου Κυριάκη, μαζί με τις γλυκιές δημιουργίες του κορυφαίου chef pâtissier Γιώργου Πλατινού. 

Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar' 5

Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar' 66

Το μοναδικό αυτό pairing menu, με 4 πιάτα και τα cocktails που τα συνοδεύουν, θα τρέχει για 4 μέρες (14-17/12/2023). Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει μεμονωμένα πιάτα/ cocktails, όποιο από τα pairings επιθυμεί ή και όλο το μενού - αναλόγως πάντοτε γούστου και διάθεσης.

Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar' 2

Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar' 1

Mataroa Gin x 'Officina Bar': Κορυφαίο pairing στο 'The Zillers Pastry Bar' 3

Κλείνεις λοιπόν τραπέζι και απολαμβάνεις ένα ταξίδι αισθήσεων, με καπετάνιους έναν από τους πιο πολυβραβευμένους Έλληνες σεφ και το πρώτο σε πωλήσεις Ελληνικό premium gin. 

Το Μενού
  • Τα Αλμυρά: Μπλε Αστακός σε Ψωμάκι Μπριός με Μαγιονέζα Πράσινο Κάρι/ Τορτίγια με Χοιρινή Πανσέτα, Γιαούρτι και Λεμόνι
  • Τα Γλυκά: Κάστανο / Καρύδι, αχλάδι, κασίς, κάστανο - Σοκολάτα / Κρεμέ σοκολάτα, grue de cacao, παγωτό μπαχαρικών
  • Τα Cocktails: Citrus Bliss (Mataroa Gin/ Basil/ Lemongrass/ Verjus) - Nectar Fusion (Mataroa Gin/ Honey/ Pepperoni/ Electric Bitter) - Bubbles (Mataroa Gin/ Creme De Cassis/ Grape/ Amaro, Carbonated) - Hanky Fancy (Mataroa Gin/ Fernet/ Vermouth Rosso/ Cacao Bitter)

Info

Παλαιολόγου Βενιζέλου 9, Αθήνα, τηλ. 210 3241651

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.