"Μπαλκόνι στις Κυκλάδες": Ρεβεγιόν με θέα!

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες

Το καταξιωμένο εστιατόριο ψαριού και θαλασσινών, στον Καρέα, καθ’όλη την περίοδο των γιορτών, γίνεται ιδανικό σημείο προορισμού τόσο τα Χριστούγεννα όσο και την Πρωτοχρονιά. Με φόντο πάντα τον εντυπωσιακό καμβά της Αθήνας και με ένα άκρως γιορτινό στολισμό, το εστιατόριο του Άγγελου Κωβαίου και των αδελφών του, σας υποδέχεται την Παραμονή και Άνημερα των Χριστουγέννων προσαρμόζοντας τον κατάλογό του στο εορταστικό κλίμα με πολλές επιλογές σε γιορτινά πιάτα με κρέας όπως γαλοπούλα με αρωματική χριστουγεννιάτικη γέμιση, αγριογούρουνο αλα μπουργκινιόν με λαχανικά γλασέ, αλλά και πλατό με κρύες κοπές με θαλασσινά στα οποία εξειδικεύεται (ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, ελάχιστη κατανάλωση 55 ευρώ/ άτομο την Παραμονή Χριστουγέννων το βράδυ, και αντίστοιχα 50 ευρώ /άτομο Ανήμερα Χριστουγέννων το μεσημέρι).

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, οι σεφ του εστιατορίου ετοιμάζουν σετ μενού έξι πιάτων με επιλογή στο κυρίως ανάμεσα σε ψάρι (φιλέτο σφυρίδας με σάλτσα beurre blanc αρωματισμένη με μπρικ και σπαράγγια με πουρέ σελινόρριζας) ή κρέας (rib eye μόσχου με jus αρωματισμένο με Porto, πουρέ κάστανου, πατάτες και λαχανικά baby) με κόστος 80 ευρώ/ άτομο. Επίσης, όλες τις γιορτινές ημέρες θα υπάρχει και ζωντανή μουσική με ευρύ ρεπερτόριο.

Παύλου Μελά 13, Βύρωνας, 2107640240, Μπαλκόνι στις Κυκλάδες, @balconycyclades, balconycyclades.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.