Οινοποιείο Νέστωρ: Η ετικέτα που θα συντροφεύσει τις χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις!

Οινοποιείο Νέστωρ

Η οινοποσία αυτή την περίοδο είναι αυξημένη, αφού το κρασί δεν είναι απλώς ένα ποτό, είναι ένα σύμβολο γενναιοδωρίας, ένα premium προϊόν, αλλά και μια προσιτή πολυτέλεια. Αυτή την πολυτέλεια μας χαρίζει και το Φιλέρι Fumé του Οινοποιείου Νέστωρ, με τις ανταύγειες του να χρυσαφίζουν σε αρμονία με την ατμόσφαιρα των ημερών. Η σπάνια αυτή ερυθρωπή μεσσηνιακή ποικιλία οινοποιείται με σεβασμό, σε μια προσπάθεια αναβίωσής της, δίνοντας ένα κρασί πολύπλοκο, με έντονη την παρουσία εσπεριδοειδών, πυρηνόκαρπων και ξηρών καρπών. Η τετράμηνη παραμονή του σε καπνιστά βαρέλια αφήνει στο στόμα λιπαρότητα, νότες φουντουκιού και φρυγανισμένου ψωμιού που ισορροπούν με την τραγανή οξύτητα. Άκρως γαστρονομικό, θα συνοδεύσει στα γιορτινά δείπνα τα λιπαρά τυριά, τα λευκά και κόκκινα κρέατα, ενώ οι λάτρεις των ξεχωριστών food & wine pairings, θα το δοκιμάσουν με τα γιορτινά επιδόρπια όπως τα μελομακάρονα κι οι δίπλες.

www.nestorwines.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: H Ναταλία Δραγούμη για steak & lobster στο "Moocasa"

Το πρωτοποριακό concept στο Νέο Ηράκλειο ενδείκνυται για νόστιμες συμπράξεις στεριάς και θάλασσας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/01/2025

Κι αν οι τηγανητές πατάτες είναι το επόμενο trend στα εστιατόρια;

Πώς το εθιστικότερο των εδεσμάτων κάνει θραύση σε μία από τις πιο σημαντικές εστιατορικές σκηνές του πλανήτη.

Echoes of Greek Gastronomy: Μία σειρά από 4 Hands Dinners στο "Makris"

Τιμώντας την ελληνική κουζίνα, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο παρουσιάζει μοναδικά events για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται

​​Από τις 23 Ιανουαρίου στα TGI FRIDAYS™ επισκεπτόμαστε νοερά τέσσερις νέες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής Route 66, με πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο τις ζωντανές γεύσεις της νοτιοδυτικής Αμερικής.

Έρχεται νέο "Terroirist" στο Παγκράτι

Το οινικό σουξέ του Χαλανδρίου αποκτά μικρό αδερφάκι, στα πέριξ της πλατείας Βαρνάβα.

Τα κρασιά του Philippe Bouchard για ένα βράδυ στη "Σπονδή"

Στις 28 Ιανουαρίου, τα εμβληματικά κρασιά του σημαντικού οίκου της Βουργουνδίας συνδυάζονται με τις ντελικάτες δημιουργίες του Arnaud Bignon.

"Herve" με πινελιές φρεσκάδας

Τι νέο παίζει στο πολυβραβευμένο εστιατόριο των Πετραλώνων.