Οινοποιείο Νέστωρ: Η ετικέτα που θα συντροφεύσει τις χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις!

Οινοποιείο Νέστωρ

Η οινοποσία αυτή την περίοδο είναι αυξημένη, αφού το κρασί δεν είναι απλώς ένα ποτό, είναι ένα σύμβολο γενναιοδωρίας, ένα premium προϊόν, αλλά και μια προσιτή πολυτέλεια. Αυτή την πολυτέλεια μας χαρίζει και το Φιλέρι Fumé του Οινοποιείου Νέστωρ, με τις ανταύγειες του να χρυσαφίζουν σε αρμονία με την ατμόσφαιρα των ημερών. Η σπάνια αυτή ερυθρωπή μεσσηνιακή ποικιλία οινοποιείται με σεβασμό, σε μια προσπάθεια αναβίωσής της, δίνοντας ένα κρασί πολύπλοκο, με έντονη την παρουσία εσπεριδοειδών, πυρηνόκαρπων και ξηρών καρπών. Η τετράμηνη παραμονή του σε καπνιστά βαρέλια αφήνει στο στόμα λιπαρότητα, νότες φουντουκιού και φρυγανισμένου ψωμιού που ισορροπούν με την τραγανή οξύτητα. Άκρως γαστρονομικό, θα συνοδεύσει στα γιορτινά δείπνα τα λιπαρά τυριά, τα λευκά και κόκκινα κρέατα, ενώ οι λάτρεις των ξεχωριστών food & wine pairings, θα το δοκιμάσουν με τα γιορτινά επιδόρπια όπως τα μελομακάρονα κι οι δίπλες.

www.nestorwines.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.