Η οινοποσία αυτή την περίοδο είναι αυξημένη, αφού το κρασί δεν είναι απλώς ένα ποτό, είναι ένα σύμβολο γενναιοδωρίας, ένα premium προϊόν, αλλά και μια προσιτή πολυτέλεια. Αυτή την πολυτέλεια μας χαρίζει και το Φιλέρι Fumé του Οινοποιείου Νέστωρ, με τις ανταύγειες του να χρυσαφίζουν σε αρμονία με την ατμόσφαιρα των ημερών. Η σπάνια αυτή ερυθρωπή μεσσηνιακή ποικιλία οινοποιείται με σεβασμό, σε μια προσπάθεια αναβίωσής της, δίνοντας ένα κρασί πολύπλοκο, με έντονη την παρουσία εσπεριδοειδών, πυρηνόκαρπων και ξηρών καρπών. Η τετράμηνη παραμονή του σε καπνιστά βαρέλια αφήνει στο στόμα λιπαρότητα, νότες φουντουκιού και φρυγανισμένου ψωμιού που ισορροπούν με την τραγανή οξύτητα. Άκρως γαστρονομικό, θα συνοδεύσει στα γιορτινά δείπνα τα λιπαρά τυριά, τα λευκά και κόκκινα κρέατα, ενώ οι λάτρεις των ξεχωριστών food & wine pairings, θα το δοκιμάσουν με τα γιορτινά επιδόρπια όπως τα μελομακάρονα κι οι δίπλες.