"Ελαίας Γη": Μας φιλεύει Ελλάδα και αυτές τις γιορτές

Ελαίας Γη

Mε το πιο ξεχωριστό πανόραμα της Αθήνας να απλώνεται μπροστά μας και την ατμοσφαιρική πετρόχτιστη σάλα της να αποπνέει πολυτελή ζεστασιά, το εστιατόριο "Ελαίας Γη", που εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες μας έχει μυήσει στη φιλοσοφία ενός μενού που αποθεώνει παραδοσιακές και ανανεωμένες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, δεν θα μπορούσε να μην έχει ετοιμάσει ξεχωριστές γιορτινές προτάσεις. Είτε πρόκειται για τα εορταστικά μενού των ρεβεγιόν που προτείνουν αγαπημένα πιάτα με εποχικό χρώμα είτε για τις εξόδους των ημερών που μας θέλουν γύρω από ένα τραπέζι με αγαπημένα μας πρόσωπα και νοστιμιές που αποπνέουν θαλπωρή και ποιότητα, συνοδεία εκλεκτών κρασιών, το αριστοκρατικό εστιατόριο των βορείων προαστίων, συνθέτει μια πρόταση που δεν βρίσκεις αλλού. Μια εμπειρία που αγαπάς να επαναλαμβάνεις συχνά-πυκνά, η επίσκεψη στο "Ελαίας Γη" τιμά την κουζίνα μας και δικαίως έχει εξελιχθεί σε διαχρονικό φαβορί.

Ελαίας Γη

Δεξαμενής & Ολυμπιονικών 4, Πολιτεία, 2106200005, 2106206433, eleasgi.gr, Ελαίας Γη, @eleasgi

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.