"Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας": Γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με έμπνευση και ζεστασιά

Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας

Ρεβεγιόν με την οικειότητα ενός νόστιμου σπιτικού τραπεζιού με τους φίλους ή την οικογένεια, αλλά και ιδέες για μεσημεριανές ή βραδινές εξόδους όλη την περίοδο των γιορτών, μετά τις βόλτες για ψώνια στις δημοφιλείς πιάτσες, στο κέντρο, την Κηφισιά, το Χαλάνδρι ή τα Άνω Πατήσια, ή σε συνδυασμό με τα θεάματα των ημερών. Τα εστιατόρια "Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας", τα Χριστούγεννα και τις γιορτές, μας στρώνουν το πιο γευστικό ελληνικό τραπέζι με έμφαση στους μεζέδες, παραδοσιακούς και μοντέρνους, και στη φιλο- σοφία της μοιρασιάς, πάντα με εκλεκτά υλικά, πολλά από τα οποία βιολογικά και μικρών παραγωγών, και ευφάνταστες προτάσεις που ανανεώνουν τα κλασικά, συνοδεία ξεχωριστών οίνων και αποσταγμάτων.

Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας

Άλλωστε, έτσι μας έχει (καλο)μάθει "Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας" από το 1995, όταν μας πρωτομύησε στην κουλτούρα του μοντέρνου μπακάλικου και συνεχίζει να αποκτά νέους φίλους χάρη στη φιλόξενη ατμόσφαιρα, τις προσιτές τιμές και την έμφαση στην ποιότητα που διατρέχει όλη την εμπειρία.

Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας

Μητροπόλεως 12-14, Σύνταγμα, 2103247607 / Δροσίνη 12-14, Κηφισιά, 2106230080 / Αγίου Γεωργίου και Αισχύλου 26, Χαλάνδρι, 2106810529 / "Τζίτζικας και Μέρμηγκας στα Κάρβουνα", Πλ. Παπαδιαμάντη 4, Άνω Πατήσια, 2102232376, www.tzitzikasmermigas.gr Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια