"Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας": Γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με έμπνευση και ζεστασιά

Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας

Ρεβεγιόν με την οικειότητα ενός νόστιμου σπιτικού τραπεζιού με τους φίλους ή την οικογένεια, αλλά και ιδέες για μεσημεριανές ή βραδινές εξόδους όλη την περίοδο των γιορτών, μετά τις βόλτες για ψώνια στις δημοφιλείς πιάτσες, στο κέντρο, την Κηφισιά, το Χαλάνδρι ή τα Άνω Πατήσια, ή σε συνδυασμό με τα θεάματα των ημερών. Τα εστιατόρια "Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας", τα Χριστούγεννα και τις γιορτές, μας στρώνουν το πιο γευστικό ελληνικό τραπέζι με έμφαση στους μεζέδες, παραδοσιακούς και μοντέρνους, και στη φιλο- σοφία της μοιρασιάς, πάντα με εκλεκτά υλικά, πολλά από τα οποία βιολογικά και μικρών παραγωγών, και ευφάνταστες προτάσεις που ανανεώνουν τα κλασικά, συνοδεία ξεχωριστών οίνων και αποσταγμάτων.

Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας

Άλλωστε, έτσι μας έχει (καλο)μάθει "Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας" από το 1995, όταν μας πρωτομύησε στην κουλτούρα του μοντέρνου μπακάλικου και συνεχίζει να αποκτά νέους φίλους χάρη στη φιλόξενη ατμόσφαιρα, τις προσιτές τιμές και την έμφαση στην ποιότητα που διατρέχει όλη την εμπειρία.

Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας

Μητροπόλεως 12-14, Σύνταγμα, 2103247607 / Δροσίνη 12-14, Κηφισιά, 2106230080 / Αγίου Γεωργίου και Αισχύλου 26, Χαλάνδρι, 2106810529 / "Τζίτζικας και Μέρμηγκας στα Κάρβουνα", Πλ. Παπαδιαμάντη 4, Άνω Πατήσια, 2102232376, www.tzitzikasmermigas.gr Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κι αν οι τηγανητές πατάτες είναι το επόμενο trend στα εστιατόρια;

Πώς το εθιστικότερο των εδεσμάτων κάνει θραύση σε μία από τις πιο σημαντικές εστιατορικές σκηνές του πλανήτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
21/01/2025

Echoes of Greek Gastronomy: Μία σειρά από 4 Hands Dinners στο "Makris"

Τιμώντας την ελληνική κουζίνα, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο παρουσιάζει μοναδικά events για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται

​​Από τις 23 Ιανουαρίου στα TGI FRIDAYS™ επισκεπτόμαστε νοερά τέσσερις νέες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής Route 66, με πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο τις ζωντανές γεύσεις της νοτιοδυτικής Αμερικής.

Έρχεται νέο "Terroirist" στο Παγκράτι

Το οινικό σουξέ του Χαλανδρίου αποκτά μικρό αδερφάκι, στα πέριξ της πλατείας Βαρνάβα.

Τα κρασιά του Philippe Bouchard για ένα βράδυ στη "Σπονδή"

Στις 28 Ιανουαρίου, τα εμβληματικά κρασιά του σημαντικού οίκου της Βουργουνδίας συνδυάζονται με τις ντελικάτες δημιουργίες του Arnaud Bignon.

"Herve" με πινελιές φρεσκάδας

Τι νέο παίζει στο πολυβραβευμένο εστιατόριο των Πετραλώνων.

Okupa: Okupy Athens now!

Το καινούριο urban hub της Αθήνας έχει ένα καταπληκτικό laid back vibe με φόντο αυθεντικό, vintage design από τα 70s.