"Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας": Γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με έμπνευση και ζεστασιά

Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας

Ρεβεγιόν με την οικειότητα ενός νόστιμου σπιτικού τραπεζιού με τους φίλους ή την οικογένεια, αλλά και ιδέες για μεσημεριανές ή βραδινές εξόδους όλη την περίοδο των γιορτών, μετά τις βόλτες για ψώνια στις δημοφιλείς πιάτσες, στο κέντρο, την Κηφισιά, το Χαλάνδρι ή τα Άνω Πατήσια, ή σε συνδυασμό με τα θεάματα των ημερών. Τα εστιατόρια "Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας", τα Χριστούγεννα και τις γιορτές, μας στρώνουν το πιο γευστικό ελληνικό τραπέζι με έμφαση στους μεζέδες, παραδοσιακούς και μοντέρνους, και στη φιλο- σοφία της μοιρασιάς, πάντα με εκλεκτά υλικά, πολλά από τα οποία βιολογικά και μικρών παραγωγών, και ευφάνταστες προτάσεις που ανανεώνουν τα κλασικά, συνοδεία ξεχωριστών οίνων και αποσταγμάτων.

Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας

Άλλωστε, έτσι μας έχει (καλο)μάθει "Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας" από το 1995, όταν μας πρωτομύησε στην κουλτούρα του μοντέρνου μπακάλικου και συνεχίζει να αποκτά νέους φίλους χάρη στη φιλόξενη ατμόσφαιρα, τις προσιτές τιμές και την έμφαση στην ποιότητα που διατρέχει όλη την εμπειρία.

Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας

Μητροπόλεως 12-14, Σύνταγμα, 2103247607 / Δροσίνη 12-14, Κηφισιά, 2106230080 / Αγίου Γεωργίου και Αισχύλου 26, Χαλάνδρι, 2106810529 / "Τζίτζικας και Μέρμηγκας στα Κάρβουνα", Πλ. Παπαδιαμάντη 4, Άνω Πατήσια, 2102232376, www.tzitzikasmermigas.gr Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.