"Cova Astir Marina": Γλυκιά ζωή στη Ριβιέρα

Cova Astir Marina

Πίσω στο 1817, ο Ναπολιτάνος Antonio Cova δημιουργούσε στο Μιλάνο ένα από τα πιο ιστορικά γευστικά ινστιτούτα της Ιταλίας. Η ιστορική pasticceria, με σημείο αιχμής το παραδοσιακό panettone, εξελίχθηκε μες στα χρόνια, με αποτέλεσμα πλέον το brand "Cova", αρκετά χρόνια μετά την πρεμιέρα του, το 1993, να μετρά 32 καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Cova Astir Marina

Η Αθήνα και ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της προστέθηκαν μόλις στα παραπάνω, με το "Cova Astir Marina" στη Μαρίνα του Αστέρα Βουλιαγμένης. Με σεβασμό στην ιστορία του brand, έμφαση στη λεπτομέρεια και μια ζεστή ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε αριστοκρατικό σαλόνι, το ολοκαίνουργιο σποτ φιλοδοξεί να γίνει αγαπημένος προορισμός, όπου όλα είναι μέρος μιας ξεχωριστής εμπειρίας: φρεσκοζυμωμένα κρουασάν, παραδοσιακές τάρτες και πάστες, κέικ, αυθεντικός ιταλικός espresso και aperitivi.

Cova Astir Marina

Όλα τα γλυκά για τα οποία το "Cova" είναι διάσημο παγκοσμίως διατίθενται στην αριστοκρατική βιτρίνα της pasticceria, που μαγνητίζει αμέσως το βλέμμα. Απολαμβάνεις την εμπειρία πρωινού γεύματος σε μιλανέζικο στιλ, αλλά και μεσημεριανό δίπλα στη θάλασσα.

Cova Astir Marina

Η αθηναϊκή pasticceria, όμως, δεν περιορίζεται εκεί και σε υποδέχεται Παρασκευή και Σάββατο για fine dining με ιταλικές επιρροές, υπογραμμίζοντας την υψηλής ποιότητας εμπειρία φαγητού και ποτού που πρεσβεύει.

Cova Astir Marina

Απόλλωνος 77, Μαρίνα Αστέρα Βουλιαγμένης, 2144448250, Pasticceria Cova Astir Marina, @covaastirmarina

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια