"Cova Astir Marina": Γλυκιά ζωή στη Ριβιέρα

Cova Astir Marina

Πίσω στο 1817, ο Ναπολιτάνος Antonio Cova δημιουργούσε στο Μιλάνο ένα από τα πιο ιστορικά γευστικά ινστιτούτα της Ιταλίας. Η ιστορική pasticceria, με σημείο αιχμής το παραδοσιακό panettone, εξελίχθηκε μες στα χρόνια, με αποτέλεσμα πλέον το brand "Cova", αρκετά χρόνια μετά την πρεμιέρα του, το 1993, να μετρά 32 καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Cova Astir Marina

Η Αθήνα και ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της προστέθηκαν μόλις στα παραπάνω, με το "Cova Astir Marina" στη Μαρίνα του Αστέρα Βουλιαγμένης. Με σεβασμό στην ιστορία του brand, έμφαση στη λεπτομέρεια και μια ζεστή ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε αριστοκρατικό σαλόνι, το ολοκαίνουργιο σποτ φιλοδοξεί να γίνει αγαπημένος προορισμός, όπου όλα είναι μέρος μιας ξεχωριστής εμπειρίας: φρεσκοζυμωμένα κρουασάν, παραδοσιακές τάρτες και πάστες, κέικ, αυθεντικός ιταλικός espresso και aperitivi.

Cova Astir Marina

Όλα τα γλυκά για τα οποία το "Cova" είναι διάσημο παγκοσμίως διατίθενται στην αριστοκρατική βιτρίνα της pasticceria, που μαγνητίζει αμέσως το βλέμμα. Απολαμβάνεις την εμπειρία πρωινού γεύματος σε μιλανέζικο στιλ, αλλά και μεσημεριανό δίπλα στη θάλασσα.

Cova Astir Marina

Η αθηναϊκή pasticceria, όμως, δεν περιορίζεται εκεί και σε υποδέχεται Παρασκευή και Σάββατο για fine dining με ιταλικές επιρροές, υπογραμμίζοντας την υψηλής ποιότητας εμπειρία φαγητού και ποτού που πρεσβεύει.

Cova Astir Marina

Απόλλωνος 77, Μαρίνα Αστέρα Βουλιαγμένης, 2144448250, Pasticceria Cova Astir Marina, @covaastirmarina

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.