"Varoulko Seaside": Γιορτές με γεύση θαλασσινής φινέτσας

Varo​​​​​​​ulko Seaside

Μ ετρώντας πια πάνω από τρεις δεκαετίες στον χάρτη της υψηλής γαστρονομίας, το πολυβραβευμένο "Varoulko Seaside" επιβεβαιώνει για άλλη μία χρονιά τη θέση του στην κορυφή, και μας καλεί να περάσουμε τις γιορτές στην ατμοσφαιρική του σάλα, κάτω απ’ τη λάμψη του Χρυσού Σκούφου, αλλά και του αστεριού Michelin.

Varoulko Seaside
©Λεωνίδας Τούμπανος

Με θερμό οικοδεσπότη τον σεφ-ιδιοκτήτη Λευτέρη Λαζάρου, και με τον σεφ Κομνηνό Μουφλουζέλη να κρατά την μπαγκέτα του μαέστρου στην κουζίνα, αλλά και τις γιορτινές δημιουργίες του pastry chef Θεόδωρου Μωυσίδη είναι πόλος έλξης για τις λαμπερές βραδιές των Χριστουγέννων και της παραμονής Πρωτοχρονιάς, προσφέροντας δύο ειδικά σχεδιασμένα μενού, που θα δώσουν στα γιορτινά μας δείπνα ιδιαίτερη φινέτσα.

Varo​​​​​​​ulko Seaside
©Λεωνίδας Τούμπανος

Φυσικά, το "Varoulko Seaside" παραμένει ιδανικός προορισμός για όλο το χειμώνα, με νέες εμπνευσμένες δημιουργίες.

Varo​​​​​​​ulko Seaside
©Λεωνίδας Τούμπανος

Varo​​​​​​​ulko Seaside
©Λεωνίδας Τούμπανος
​​​​​​​

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο, 2105228400, varoulko.gr, @varoulkoseaside

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: H Ναταλία Δραγούμη για steak & lobster στο "Moocasa"

Το πρωτοποριακό concept στο Νέο Ηράκλειο ενδείκνυται για νόστιμες συμπράξεις στεριάς και θάλασσας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/01/2025

Κι αν οι τηγανητές πατάτες είναι το επόμενο trend στα εστιατόρια;

Πώς το εθιστικότερο των εδεσμάτων κάνει θραύση σε μία από τις πιο σημαντικές εστιατορικές σκηνές του πλανήτη.

Echoes of Greek Gastronomy: Μία σειρά από 4 Hands Dinners στο "Makris"

Τιμώντας την ελληνική κουζίνα, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο παρουσιάζει μοναδικά events για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται

​​Από τις 23 Ιανουαρίου στα TGI FRIDAYS™ επισκεπτόμαστε νοερά τέσσερις νέες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής Route 66, με πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο τις ζωντανές γεύσεις της νοτιοδυτικής Αμερικής.

Έρχεται νέο "Terroirist" στο Παγκράτι

Το οινικό σουξέ του Χαλανδρίου αποκτά μικρό αδερφάκι, στα πέριξ της πλατείας Βαρνάβα.

Τα κρασιά του Philippe Bouchard για ένα βράδυ στη "Σπονδή"

Στις 28 Ιανουαρίου, τα εμβληματικά κρασιά του σημαντικού οίκου της Βουργουνδίας συνδυάζονται με τις ντελικάτες δημιουργίες του Arnaud Bignon.

"Herve" με πινελιές φρεσκάδας

Τι νέο παίζει στο πολυβραβευμένο εστιατόριο των Πετραλώνων.