Ένα ασυναγώνιστο πανόραμα γεύσης προτείνει για τις φετινές γιορτές το υψηλής αισθητικής all-day εστιατόριο "Colonial" μέσα στους υπέροχους κήπους του Γκολφ της Γλυφάδας με τη γαστρονομική υπογραφή του σεφ Νικόλαου Δραντάκη και του sous chef Πέτρου Μάρκου. Το ειδικό μενού για την παραμονή των Χριστουγέννων ξεκινά με μια εξαιρετική βελουτέ σούπα από κολοκύθα με πούδρα παντζαριού και γιαούρτι με λάιμ, επιφυλάσσοντας ως κύριο πιάτο παραδοσιακή γαλοπούλα με γέμιση και έναν πρωτότυπο αφρό από τυριά με μαύρο σκόρδο, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σας περιμένει, ανάμεσα σε άλλα πολλά και εκλεκτά, ένα υπέροχο μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ περουβιανής πατάτας, μαγιονέζα τρούφας και σάλτσα αρωματισμένη με βανίλια.
Και οι δύο βραδιές θα έχουν τη συνοδεία live μπάντας με κιθάρα και πλήκτρα, η οποία θα απογειώσει την εορταστική ατμόσφαιρα στην κομψή σάλα του "Colonial" που παραπέμπει σε εξωτική αποικία. Η πρώτη μέρα του νέου έτους, πάλι, μας υποδέχεται με ένα πλούσιο γιορτινό brunch buffet.
Τέρμα Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα, 2103420002, Colonial Glyfada, Colonial Glyfada