"Colonial": Γιορτινή λάμψη μέσα στο πράσινο

Colonial

Ένα ασυναγώνιστο πανόραμα γεύσης προτείνει για τις φετινές γιορτές το υψηλής αισθητικής all-day εστιατόριο "Colonial" μέσα στους υπέροχους κήπους του Γκολφ της Γλυφάδας με τη γαστρονομική υπογραφή του σεφ Νικόλαου Δραντάκη και του sous chef Πέτρου Μάρκου. Το ειδικό μενού για την παραμονή των Χριστουγέννων ξεκινά με μια εξαιρετική βελουτέ σούπα από κολοκύθα με πούδρα παντζαριού και γιαούρτι με λάιμ, επιφυλάσσοντας ως κύριο πιάτο παραδοσιακή γαλοπούλα με γέμιση και έναν πρωτότυπο αφρό από τυριά με μαύρο σκόρδο, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σας περιμένει, ανάμεσα σε άλλα πολλά και εκλεκτά, ένα υπέροχο μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ περουβιανής πατάτας, μαγιονέζα τρούφας και σάλτσα αρωματισμένη με βανίλια.

Colonial

Και οι δύο βραδιές θα έχουν τη συνοδεία live μπάντας με κιθάρα και πλήκτρα, η οποία θα απογειώσει την εορταστική ατμόσφαιρα στην κομψή σάλα του "Colonial" που παραπέμπει σε εξωτική αποικία. Η πρώτη μέρα του νέου έτους, πάλι, μας υποδέχεται με ένα πλούσιο γιορτινό brunch buffet.

Colonial

Τέρμα Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα, 2103420002, Colonial Glyfada, Colonial Glyfada

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: H Ναταλία Δραγούμη για steak & lobster στο "Moocasa"

Το πρωτοποριακό concept στο Νέο Ηράκλειο ενδείκνυται για νόστιμες συμπράξεις στεριάς και θάλασσας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/01/2025

Κι αν οι τηγανητές πατάτες είναι το επόμενο trend στα εστιατόρια;

Πώς το εθιστικότερο των εδεσμάτων κάνει θραύση σε μία από τις πιο σημαντικές εστιατορικές σκηνές του πλανήτη.

Echoes of Greek Gastronomy: Μία σειρά από 4 Hands Dinners στο "Makris"

Τιμώντας την ελληνική κουζίνα, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο παρουσιάζει μοναδικά events για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται

​​Από τις 23 Ιανουαρίου στα TGI FRIDAYS™ επισκεπτόμαστε νοερά τέσσερις νέες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής Route 66, με πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο τις ζωντανές γεύσεις της νοτιοδυτικής Αμερικής.

Έρχεται νέο "Terroirist" στο Παγκράτι

Το οινικό σουξέ του Χαλανδρίου αποκτά μικρό αδερφάκι, στα πέριξ της πλατείας Βαρνάβα.

Τα κρασιά του Philippe Bouchard για ένα βράδυ στη "Σπονδή"

Στις 28 Ιανουαρίου, τα εμβληματικά κρασιά του σημαντικού οίκου της Βουργουνδίας συνδυάζονται με τις ντελικάτες δημιουργίες του Arnaud Bignon.

"Herve" με πινελιές φρεσκάδας

Τι νέο παίζει στο πολυβραβευμένο εστιατόριο των Πετραλώνων.