"Herodion Hotel Athens" / Gargaretta: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μαζί!

Herodion Hotel Athens

Mε τη γιορτή να απλώνεται από το ατμοσφαιρικό "Atrium Bar & Restaurant" στον ισόγειο χώρο του "Herodion Hotel Athens" ως το αγαπημένο all-day bar bistro "Gargaretta" απέναντι, η γειτονιά της Ακρόπολης γίνεται προορισμός για ρεβεγιόν έξω από τα συνηθισμένα. Την παραμονή Χριστουγέννων το "Atrium Bar & Restaurant" μας υποδέχεται στολισμένο με το αναμμένο τζάκι, τους Swinging the Blues Trio και το εορταστικό μενού, ειδικά σχεδιασμένο από τον executive chef Χρύσανθο Μανωλόπουλο και από τον Head Chef του Ομίλου Σπύρο Μπελιβάνη.

Herodion Hotel Athens

Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πάλι, τα H | P Hotels έχουν σχεδιάσει μια απίθανη βραδιά με σπέσιαλ μενού παρέα με τους Swinging the Blues Trio στο "Atrium Bar & Restaurant", που απογειώνεται καθώς ανεβαίνουμε στο rooftop του ξενοδοχείου για να απολαύσουμε τα πυροτεχνήματα και να ανταλλάξουμε ευχές με ένα ποτήρι θρυλικής σαμπάνιας Louis Roederer. Την ίδια βραδιά, στην "Gargaretta" το πάρτι με dj ξεκινά από τις 9 μ.μ. με μουσική και finger food.

Herodion Hotel Athens

XMAS EVE ATRIUM BAR & RESTAURANT: www.herodion.gr
NEW YEAR'S EVE ATRIUM BAR & RESTAURANT: www.herodion.gr
NEW YEAR'S EVE GARGARETTA: www.herodion.gr

HERODION HOTEL ATHENS Ροβ. Γκάλι 4, Ακρόπολη, 2144025700 / GARGARETTA, Ροβ. Γκάλι 1, Ακρόπολη, 2109228713 / Κρατήσεις: events@herodion.gr, herodion@herodion.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια