"La Pasteria": Γιορτινές γεύσεις με πολλή αγάπη για τα παιδιά

La Pasteria

A υτές τις γιορτές, οι σεφ της "La Pasteria", του αγαπημένου προορισμού για όλη την οικογένεια, δημιούργησαν πέντε νέες γεύσεις με άρωμα χριστουγεννιάτικης Ιταλίας. Ξεκινήστε με μια σαλάτα με γκοργκοντζόλα, ρόδι και προσούτο Πάρμας και συνεχίστε με ζυμαρικά όπως οι Pappardelle tartufato με σάλτσα από mascarpone και flakes φρέσκιας τρούφας και τα Linguine burrata a pomodorini με ψητά ντοματίνια και μοτσαρέλα burrata ή τα σκαλοπίνια από μοσχαρίσιο rib-eye με προσούτο Πάρμας και σος από φασκόμηλο και βούτυρο. Μη χάσετε την απολαυστική μους σοκολάτας με κροκάν και βύσσινο. Όμως, εκτός του ότι απολαμβάνουμε μοναδικές γεύσεις, φέτος τα Χριστούγεννα παραγγέλνοντας τα πιάτα από το χριστουγεννιάτικο menu της "La Pasteria", στηρίζουμε το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με μέρος των εσόδων να διατίθεται για την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

La Pasteria

Επισκεφθείτε ένα εστιατόριο #LaPasteria ή παραγγείλτε από το lapasteria.gr για online take-away και από τις πλατφόρμες online παραγγελίας e-food & Wolt

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: H Ναταλία Δραγούμη για steak & lobster στο "Moocasa"

Το πρωτοποριακό concept στο Νέο Ηράκλειο ενδείκνυται για νόστιμες συμπράξεις στεριάς και θάλασσας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/01/2025

Κι αν οι τηγανητές πατάτες είναι το επόμενο trend στα εστιατόρια;

Πώς το εθιστικότερο των εδεσμάτων κάνει θραύση σε μία από τις πιο σημαντικές εστιατορικές σκηνές του πλανήτη.

Echoes of Greek Gastronomy: Μία σειρά από 4 Hands Dinners στο "Makris"

Τιμώντας την ελληνική κουζίνα, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο παρουσιάζει μοναδικά events για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται

​​Από τις 23 Ιανουαρίου στα TGI FRIDAYS™ επισκεπτόμαστε νοερά τέσσερις νέες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής Route 66, με πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο τις ζωντανές γεύσεις της νοτιοδυτικής Αμερικής.

Έρχεται νέο "Terroirist" στο Παγκράτι

Το οινικό σουξέ του Χαλανδρίου αποκτά μικρό αδερφάκι, στα πέριξ της πλατείας Βαρνάβα.

Τα κρασιά του Philippe Bouchard για ένα βράδυ στη "Σπονδή"

Στις 28 Ιανουαρίου, τα εμβληματικά κρασιά του σημαντικού οίκου της Βουργουνδίας συνδυάζονται με τις ντελικάτες δημιουργίες του Arnaud Bignon.

"Herve" με πινελιές φρεσκάδας

Τι νέο παίζει στο πολυβραβευμένο εστιατόριο των Πετραλώνων.