"Ciel Athens": Ρεβεγιόν με θέα την Ακρόπολη

Ciel Athens © Γιώργος Βουρσούκης

Η προνομιακή τοποθεσία του ντιζαϊνάτου all-day bar-restaurant με την κοσμοπολίτικη αύρα και την εντυπωσιακή θέα στο ιστορικό κέντρο της πόλης το καθιστά ένα από τα places to be και τη γιορτινή περίοδο για brunch, δείπνο και ποτό. Η περιμετρική θέα σε Ακρόπολη, Λυκαβηττό και Ναό του Ηφαίστου συντροφεύει signature cocktails που θα απολαύσετε μετά αλλά και κατά τη διάρκεια του γεύματος με πιάτα όπως το φιλέτο σολομού με μαύρο ρύζι και σάλτσα teriyaki ή η μοσχαρίσια ταλιάτα με σάλτσα Béarnaise και επιδόρπια όπως το all time classic προφιτερόλ.

Ciel Athens
© Γιώργος Βουρσούκης

Πριν αλλά και μετά τις εορταστικές αγορές θα περάσετε για μια πίτσα με prosciutto ή κάποιο από τα πληθωρικά burgers, τα pancakes με διπλή σοκολάτα, παρέα με ροφήματα και σπιτικούς χυμούς, ενώ το βράδυ θα σας υποδεχτούν με αφρούς και φυσαλίδες.

Ciel Athens
© Γιώργος Βουρσούκης

Μνησικλέους 2 & Μητροπόλεως, 2103314727, Ciel Athens, ciel_athens

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.