Στο "Blends" μιξάρουν ατέλειωτη διασκέδαση με γιορτινές γεύσεις

Blends

Φέτος, η Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς κλείνει και αυτή τραπέζι για το εορταστικό της δείπνο σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της Γλυφάδας. Το κομψότατο και πληθωρικό μιξάζ του "Blends", στραφταλίζει γιορτινή διάθεση παραμένοντας ιδανική επιλογή όχι μόνο για την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αλλά και για after-shopping coffee break ή dinner με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας φίλους. Όλα τα σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου η φιλόξενη σάλα του πλημμυρίζει μουσικές και fun από διάφορους καλλιτέχνες. Την παραμονή των Χριστουγέννων η Madeleine θα παρουσιάσει ένα pop opera show. Την παραμονή της πρωτοχρονιάς αναμένουμε ένα live με τους Arionas και G.Karanasios στο σαξόφωνο μαζί με χορευτικό show, ενώ ανήμερα 1η Ιανουαρίου η Θωμαΐς Απέργη θα μας διασκεδάσει με ένα festive live set.

Blends

Δέντρο, φωτάκια, στολίδια συνυπάρχουν και γίνονται το  καλύτερο γιορτινό σκηνικό για να σας υποδεχτούν και να σας προετοιμάσουν για το μενού που επιμελήθηκε ο σεφ Σπύρος Τσούκος και εμπνέεται από τις γαστρονομικές παραδόσεις της εποχής προσθέτοντας πρωτότυπες γιορτινές ιδέες. Το ρυθμό στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν δίνουν η βελουτέ κολοκύθας με μοτσαρέλα, λωτό και φιστίκια καθώς και η γαλοπούλα με γέμιση foie-gras και κάστανα γλασέ. Όσο για την αλλαγή του χρόνου, επιφυλάσσει ένα εμπνευσμένο μενού αποτελούμενο από πέντε πιάτα μεταξύ των οποίων τις παπαρδέλες με πάπια Κονφί και τρούφα αλλά και το φιλέτο Black Angus με τερίνα πατάτας και μανιτάρια king oyster.

Blends

Η πλούσια λίστα cocktails του Κωνσταντίνου Αλτόγλου με έμφαση στα χειμερινά βότανα, όπως το Grassy Inspiration με βότκα, χαμομήλι και homemade σόδα μήλου-σέλερι, είναι στη διάθεση των καλεσμένων για να συμπληρώσει τη γαστρονομική εμπειρία. Παράλληλα και συμπληρωματικά, συνεχίζεται η δημοφιλής παράδοση του απογευματινού μπουφέ για aperitivo, όπου το απογευματινό ποτό, συνοδεύεται με ποικιλία από φινετσάτα cicchetti και κάθε είδος τσιμπλογήματα που ταιριάζουν με το early drinking. 

Blends

Φοίβης 19, Γλυφάδα, 2111821711, www.blends.com.gr
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.