Στο "Blends" μιξάρουν ατέλειωτη διασκέδαση με γιορτινές γεύσεις

Blends

Φέτος, η Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς κλείνει και αυτή τραπέζι για το εορταστικό της δείπνο σε ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια της Γλυφάδας. Το κομψότατο και πληθωρικό μιξάζ του "Blends", στραφταλίζει γιορτινή διάθεση παραμένοντας ιδανική επιλογή όχι μόνο για την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αλλά και για after-shopping coffee break ή dinner με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας φίλους. Όλα τα σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου η φιλόξενη σάλα του πλημμυρίζει μουσικές και fun από διάφορους καλλιτέχνες. Την παραμονή των Χριστουγέννων η Madeleine θα παρουσιάσει ένα pop opera show. Την παραμονή της πρωτοχρονιάς αναμένουμε ένα live με τους Arionas και G.Karanasios στο σαξόφωνο μαζί με χορευτικό show, ενώ ανήμερα 1η Ιανουαρίου η Θωμαΐς Απέργη θα μας διασκεδάσει με ένα festive live set.

Blends

Δέντρο, φωτάκια, στολίδια συνυπάρχουν και γίνονται το  καλύτερο γιορτινό σκηνικό για να σας υποδεχτούν και να σας προετοιμάσουν για το μενού που επιμελήθηκε ο σεφ Σπύρος Τσούκος και εμπνέεται από τις γαστρονομικές παραδόσεις της εποχής προσθέτοντας πρωτότυπες γιορτινές ιδέες. Το ρυθμό στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν δίνουν η βελουτέ κολοκύθας με μοτσαρέλα, λωτό και φιστίκια καθώς και η γαλοπούλα με γέμιση foie-gras και κάστανα γλασέ. Όσο για την αλλαγή του χρόνου, επιφυλάσσει ένα εμπνευσμένο μενού αποτελούμενο από πέντε πιάτα μεταξύ των οποίων τις παπαρδέλες με πάπια Κονφί και τρούφα αλλά και το φιλέτο Black Angus με τερίνα πατάτας και μανιτάρια king oyster.

Blends

Η πλούσια λίστα cocktails του Κωνσταντίνου Αλτόγλου με έμφαση στα χειμερινά βότανα, όπως το Grassy Inspiration με βότκα, χαμομήλι και homemade σόδα μήλου-σέλερι, είναι στη διάθεση των καλεσμένων για να συμπληρώσει τη γαστρονομική εμπειρία. Παράλληλα και συμπληρωματικά, συνεχίζεται η δημοφιλής παράδοση του απογευματινού μπουφέ για aperitivo, όπου το απογευματινό ποτό, συνοδεύεται με ποικιλία από φινετσάτα cicchetti και κάθε είδος τσιμπλογήματα που ταιριάζουν με το early drinking. 

Blends

Φοίβης 19, Γλυφάδα, 2111821711, www.blends.com.gr
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.