"Da Bruno": Γιορτές αλά ιταλικά

Da Bruno © Λεωνίδας Τούμπανος

Γιορτινός ιταλιάνικος αέρας φυσά και στη διαχρονική τρατορία του Δημήτρη Τσουκάρη που, πλησιάζοντας την τέταρτη δεκαετία λειτουργίας του, τιμά σταθερά με φρέσκια ματιά την κουζίνα της Μπότας. Για τον πιο εορταστικό μήνα του χρόνου, στο παλμαρέ των εκδηλώσεων του "Da Bruno" τον πρώτο λόγο έχουν ειδικά μενού με φίνες σπεσιαλιτέ και ταίρι επιλεγμένα κρασιά του ελληνικού και του ιταλικού αμπελώνα.

Da Bruno
© Γιώργος Βουρσούκης

Στην όμορφα στολισμένη σάλα, εκλεκτοί προσκεκλημένοι sommeliers και chefs αλλά και ο οινοχόος Γιάννης Πανταζής θα ετοιμάσουν value for money γευστικές εμπειρίες, συστήνοντάς μας οινοποιεία και πιάτα με εποχικό άρωμα, όπως οι παπαρδέλες με αγριογούρουνο, η πρασόσουπα βελουτέ με λευκή τρούφα, τα λαζάνια με ραγού μοσχαράκι, κάστανο και ρόδι και η σαλάτα με φιλέτο καπνιστής πάπιας και λευκής τρούφας.

Da Bruno
© Λεωνίδας Τούμπανος

Αυθεντικό panettone από την Ιταλία θα είναι διαθέσιμο προς πώληση, ενώ στο μενού εποχής η λευκή τρούφα είναι τον Δεκέμβριο η γοητευτική πρωταγωνίστρια.

Da Bruno
© Λεωνίδας Τούμπανος

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο, 2109818959, dabruno.gr, Da Bruno, @da_bruno_ristorante

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.