"Da Bruno": Γιορτές αλά ιταλικά

Da Bruno © Λεωνίδας Τούμπανος

Γιορτινός ιταλιάνικος αέρας φυσά και στη διαχρονική τρατορία του Δημήτρη Τσουκάρη που, πλησιάζοντας την τέταρτη δεκαετία λειτουργίας του, τιμά σταθερά με φρέσκια ματιά την κουζίνα της Μπότας. Για τον πιο εορταστικό μήνα του χρόνου, στο παλμαρέ των εκδηλώσεων του "Da Bruno" τον πρώτο λόγο έχουν ειδικά μενού με φίνες σπεσιαλιτέ και ταίρι επιλεγμένα κρασιά του ελληνικού και του ιταλικού αμπελώνα.

Da Bruno
© Γιώργος Βουρσούκης

Στην όμορφα στολισμένη σάλα, εκλεκτοί προσκεκλημένοι sommeliers και chefs αλλά και ο οινοχόος Γιάννης Πανταζής θα ετοιμάσουν value for money γευστικές εμπειρίες, συστήνοντάς μας οινοποιεία και πιάτα με εποχικό άρωμα, όπως οι παπαρδέλες με αγριογούρουνο, η πρασόσουπα βελουτέ με λευκή τρούφα, τα λαζάνια με ραγού μοσχαράκι, κάστανο και ρόδι και η σαλάτα με φιλέτο καπνιστής πάπιας και λευκής τρούφας.

Da Bruno
© Λεωνίδας Τούμπανος

Αυθεντικό panettone από την Ιταλία θα είναι διαθέσιμο προς πώληση, ενώ στο μενού εποχής η λευκή τρούφα είναι τον Δεκέμβριο η γοητευτική πρωταγωνίστρια.

Da Bruno
© Λεωνίδας Τούμπανος

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο, 2109818959, dabruno.gr, Da Bruno, @da_bruno_ristorante

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.