"Da Bruno": Γιορτές αλά ιταλικά

Da Bruno

Γιορτινός ιταλιάνικος αέρας φυσά και στη διαχρονική τρατορία του Δημήτρη Τσουκάρη που, πλησιάζοντας την τέταρτη δεκαετία λειτουργίας του, τιμά σταθερά με φρέσκια ματιά την κουζίνα της Μπότας. Για τον πιο εορταστικό μήνα του χρόνου, στο παλμαρέ των εκδηλώσεων του "Da Bruno" τον πρώτο λόγο έχουν ειδικά μενού με φίνες σπεσιαλιτέ και ταίρι επιλεγμένα κρασιά του ελληνικού και του ιταλικού αμπελώνα.

Da Bruno
© Γιώργος Βουρσούκης

Στην όμορφα στολισμένη σάλα, εκλεκτοί προσκεκλημένοι sommeliers και chefs αλλά και ο οινοχόος Γιάννης Πανταζής θα ετοιμάσουν value for money γευστικές εμπειρίες, συστήνοντάς μας οινοποιεία και πιάτα με εποχικό άρωμα, όπως οι παπαρδέλες με αγριογούρουνο, η πρασόσουπα βελουτέ με λευκή τρούφα, τα λαζάνια με ραγού μοσχαράκι, κάστανο και ρόδι και η σαλάτα με φιλέτο καπνιστής πάπιας και λευκής τρούφας.

Da Bruno
© Λεωνίδας Τούμπανος

Αυθεντικό panettone από την Ιταλία θα είναι διαθέσιμο προς πώληση, ενώ στο μενού εποχής η λευκή τρούφα είναι τον Δεκέμβριο η γοητευτική πρωταγωνίστρια.

Da Bruno
© Λεωνίδας Τούμπανος

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο, 2109818959, dabruno.gr, Da Bruno, @da_bruno_ristorante

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: H Ναταλία Δραγούμη για steak & lobster στο "Moocasa"

Το πρωτοποριακό concept στο Νέο Ηράκλειο ενδείκνυται για νόστιμες συμπράξεις στεριάς και θάλασσας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/01/2025

Κι αν οι τηγανητές πατάτες είναι το επόμενο trend στα εστιατόρια;

Πώς το εθιστικότερο των εδεσμάτων κάνει θραύση σε μία από τις πιο σημαντικές εστιατορικές σκηνές του πλανήτη.

Echoes of Greek Gastronomy: Μία σειρά από 4 Hands Dinners στο "Makris"

Τιμώντας την ελληνική κουζίνα, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο παρουσιάζει μοναδικά events για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται

​​Από τις 23 Ιανουαρίου στα TGI FRIDAYS™ επισκεπτόμαστε νοερά τέσσερις νέες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής Route 66, με πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο τις ζωντανές γεύσεις της νοτιοδυτικής Αμερικής.

Έρχεται νέο "Terroirist" στο Παγκράτι

Το οινικό σουξέ του Χαλανδρίου αποκτά μικρό αδερφάκι, στα πέριξ της πλατείας Βαρνάβα.

Τα κρασιά του Philippe Bouchard για ένα βράδυ στη "Σπονδή"

Στις 28 Ιανουαρίου, τα εμβληματικά κρασιά του σημαντικού οίκου της Βουργουνδίας συνδυάζονται με τις ντελικάτες δημιουργίες του Arnaud Bignon.

"Herve" με πινελιές φρεσκάδας

Τι νέο παίζει στο πολυβραβευμένο εστιατόριο των Πετραλώνων.