"Snob": Γιορτινή έξοδος στην πιο όμορφη αυλή του κέντρου

Snob ©Γιώργος Βουρσούκης

Mε κομψή αισθητική, feelgood ατμόσφαιρα και πανέμορφη πλακόστρωτη αυλή, το all-day του boutique ξενοδοχείου "Snob Athens" είναι από τα πιο φιλόξενα σημεία συνάντησης στην πόλη για κάθε ώρα της ημέρας. Πριν ή και μετά τη βόλτα για τις γιορτινές σας αγορές, καθισμένοι στα βελούδινα άνετα καθίσματα του εσωτερικού χώρου, με φόντο τους ντυμένους με φλοράλ ταπετσαρίες τοίχους και την ανοιχτή κουζίνα, θα απολαύσετε καλοφτιαγμένα ροφήματα, viennoiseries, ποικιλία από χορταστικά σνακ, όπως πίτσα με καπνιστό χοιρινό και σάντουιτς με παστράμι, αλλά και πιάτα που υποστηρίζουν τη λογική του μπιστρό, όπως η flat iron steak με πούδρα από μανιτάρι πορτσίνι και το signature tonkatsu Iberico, αλλά και προτάσεις ζυμαρικών και risotti.

Snob
©Γιώργος Βουρσούκης

Το μότο "το καλό γεύμα ολοκληρώνεται με καλό κρασί" είναι λόγος να αναζητήσετε τη λίστα των κρασιών και να τσουγκρίσετε χάριν των ημερών και μερικά ποτήρια με αφρώδη.

Snob
©Γιώργος Βουρσούκης

Αγίας Ειρήνης 17, κέντρο, 2103242603, Snob Athens, snob.athens

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: H Ναταλία Δραγούμη για steak & lobster στο "Moocasa"

Το πρωτοποριακό concept στο Νέο Ηράκλειο ενδείκνυται για νόστιμες συμπράξεις στεριάς και θάλασσας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/01/2025

Κι αν οι τηγανητές πατάτες είναι το επόμενο trend στα εστιατόρια;

Πώς το εθιστικότερο των εδεσμάτων κάνει θραύση σε μία από τις πιο σημαντικές εστιατορικές σκηνές του πλανήτη.

Echoes of Greek Gastronomy: Μία σειρά από 4 Hands Dinners στο "Makris"

Τιμώντας την ελληνική κουζίνα, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο παρουσιάζει μοναδικά events για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται

​​Από τις 23 Ιανουαρίου στα TGI FRIDAYS™ επισκεπτόμαστε νοερά τέσσερις νέες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής Route 66, με πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο τις ζωντανές γεύσεις της νοτιοδυτικής Αμερικής.

Έρχεται νέο "Terroirist" στο Παγκράτι

Το οινικό σουξέ του Χαλανδρίου αποκτά μικρό αδερφάκι, στα πέριξ της πλατείας Βαρνάβα.

Τα κρασιά του Philippe Bouchard για ένα βράδυ στη "Σπονδή"

Στις 28 Ιανουαρίου, τα εμβληματικά κρασιά του σημαντικού οίκου της Βουργουνδίας συνδυάζονται με τις ντελικάτες δημιουργίες του Arnaud Bignon.

"Herve" με πινελιές φρεσκάδας

Τι νέο παίζει στο πολυβραβευμένο εστιατόριο των Πετραλώνων.