"Moorings": Η Αθηναϊκή Ριβιέρα ξέρει από λαμπερές γιορτές

Moorings

Με λαμπερή ατμόσφαιρα απόλυτα συντονισμένη το πνεύμα της εποχής το κομψό στέκι της πιο γοητευτικής πλευράς της Αθηναϊκής Ριβιέρας υποδέχεται τις γιορτές με γεύσεις και μελωδίες. Στο "Moorings”, η υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής σάλα με θέα την μαρίνα Βουλιαγμένης μεταμορφώνεται, το μενού και τα κοκτέιλ εμπλουτίζονται και ο χώρος γεμίζει από μουσικές (24/12 Vanilla Swing, 25/12 Θωμαΐς Απέργη, 31/1 Prestige Band και 1/1 Arionas & Nadine). 

Μοοrings

Η αγάπη για την μεσογειακή διατροφική παράδοση του chef Κώστα Λώλα επαναφέρει στο τραπέζι όλη την αλήθεια της γεύσης, στρέφοντας τον μαγειρικό του προβολέα σε επιλεγμένες πρώτες ύλες με επίκεντρο την εποχικότητα. Έτσι, με σύγχρονη οπτική και κοσμοπολίτικη αντίληψη, δίνει νέες εκφράσεις στο χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο μενού, αποτελούμενα από έξι φαντασμαγορικά πιάτα. 

Moorings

Με φαντασία δίνει ένα γαστρονομικό twist στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων προτείνοντας βελουτέ κολοκύθας με σεβίτσε κόκκινης γαρίδας, γαλοπούλα "Wellington” και ένα σοκολατένιο Mont-blanc με βάση από gingerbread κέικ. Εξίσου εντυπωσιακή αναμένεται και Πρωτοχρονιά με το έναυσμα να δίνει η σούπα με ραβιόλι πάπιας κονφί, το χαβιάρι μαζί με καραβίδες σε κρέμα από ψητό κέικ τυριού και το φιλέτο Black Angus με πατάτες φοντάν σε σάλτσα Μπορντoλέζ.

Moorings

Signature cocktails από τον Πάνο Θεοδοσιάδη που στηρίζονται στις γνώριμες γεύσεις του ουίσκι, του βερμούτ και του cherry θα χαρίσουν ικανοποίηση στον όποιο aficionado του fine drinking. Αλλά και οι λάτρεις του κρασιού δεν θα μείνουν παραπονεμένοι! Η πλούσια λίστα με 150 ετικέτες που έχει επιμεληθεί ο sommelier Αλέξανδρος Παπαδόπουλος φιλοξενεί διαμάντια. Όσο για τα περίφημα κυριακάτικα brunches, κατάφεραν από συνήθεια να γίνουν  λατρεία, αλλά μέσα στις γιορτές αποκτούν ένα ιδιαίτερο άρωμα Χριστουγέννων. 

Μοοrings

Μαρίνα Βουλιαγμένης, 210 9670659, 2108961310, www.moorings.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.