"Moorings": Η Αθηναϊκή Ριβιέρα ξέρει από λαμπερές γιορτές

Moorings

Με λαμπερή ατμόσφαιρα απόλυτα συντονισμένη το πνεύμα της εποχής το κομψό στέκι της πιο γοητευτικής πλευράς της Αθηναϊκής Ριβιέρας υποδέχεται τις γιορτές με γεύσεις και μελωδίες. Στο "Moorings”, η υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής σάλα με θέα την μαρίνα Βουλιαγμένης μεταμορφώνεται, το μενού και τα κοκτέιλ εμπλουτίζονται και ο χώρος γεμίζει από μουσικές (24/12 Vanilla Swing, 25/12 Θωμαΐς Απέργη, 31/1 Prestige Band και 1/1 Arionas & Nadine). 

Μοοrings

Η αγάπη για την μεσογειακή διατροφική παράδοση του chef Κώστα Λώλα επαναφέρει στο τραπέζι όλη την αλήθεια της γεύσης, στρέφοντας τον μαγειρικό του προβολέα σε επιλεγμένες πρώτες ύλες με επίκεντρο την εποχικότητα. Έτσι, με σύγχρονη οπτική και κοσμοπολίτικη αντίληψη, δίνει νέες εκφράσεις στο χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο μενού, αποτελούμενα από έξι φαντασμαγορικά πιάτα. 

Moorings

Με φαντασία δίνει ένα γαστρονομικό twist στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων προτείνοντας βελουτέ κολοκύθας με σεβίτσε κόκκινης γαρίδας, γαλοπούλα "Wellington” και ένα σοκολατένιο Mont-blanc με βάση από gingerbread κέικ. Εξίσου εντυπωσιακή αναμένεται και Πρωτοχρονιά με το έναυσμα να δίνει η σούπα με ραβιόλι πάπιας κονφί, το χαβιάρι μαζί με καραβίδες σε κρέμα από ψητό κέικ τυριού και το φιλέτο Black Angus με πατάτες φοντάν σε σάλτσα Μπορντoλέζ.

Moorings

Signature cocktails από τον Πάνο Θεοδοσιάδη που στηρίζονται στις γνώριμες γεύσεις του ουίσκι, του βερμούτ και του cherry θα χαρίσουν ικανοποίηση στον όποιο aficionado του fine drinking. Αλλά και οι λάτρεις του κρασιού δεν θα μείνουν παραπονεμένοι! Η πλούσια λίστα με 150 ετικέτες που έχει επιμεληθεί ο sommelier Αλέξανδρος Παπαδόπουλος φιλοξενεί διαμάντια. Όσο για τα περίφημα κυριακάτικα brunches, κατάφεραν από συνήθεια να γίνουν  λατρεία, αλλά μέσα στις γιορτές αποκτούν ένα ιδιαίτερο άρωμα Χριστουγέννων. 

Μοοrings

Μαρίνα Βουλιαγμένης, 210 9670659, 2108961310, www.moorings.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: H Ναταλία Δραγούμη για steak & lobster στο "Moocasa"

Το πρωτοποριακό concept στο Νέο Ηράκλειο ενδείκνυται για νόστιμες συμπράξεις στεριάς και θάλασσας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/01/2025

Κι αν οι τηγανητές πατάτες είναι το επόμενο trend στα εστιατόρια;

Πώς το εθιστικότερο των εδεσμάτων κάνει θραύση σε μία από τις πιο σημαντικές εστιατορικές σκηνές του πλανήτη.

Echoes of Greek Gastronomy: Μία σειρά από 4 Hands Dinners στο "Makris"

Τιμώντας την ελληνική κουζίνα, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο παρουσιάζει μοναδικά events για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται

​​Από τις 23 Ιανουαρίου στα TGI FRIDAYS™ επισκεπτόμαστε νοερά τέσσερις νέες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής Route 66, με πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο τις ζωντανές γεύσεις της νοτιοδυτικής Αμερικής.

Έρχεται νέο "Terroirist" στο Παγκράτι

Το οινικό σουξέ του Χαλανδρίου αποκτά μικρό αδερφάκι, στα πέριξ της πλατείας Βαρνάβα.

Τα κρασιά του Philippe Bouchard για ένα βράδυ στη "Σπονδή"

Στις 28 Ιανουαρίου, τα εμβληματικά κρασιά του σημαντικού οίκου της Βουργουνδίας συνδυάζονται με τις ντελικάτες δημιουργίες του Arnaud Bignon.

"Herve" με πινελιές φρεσκάδας

Τι νέο παίζει στο πολυβραβευμένο εστιατόριο των Πετραλώνων.