Κτήμα Χατζημιχάλη: Ώρα για χριστουγεννιάτικη πρόποση!

Κτήμα Χατζημιχάλη

Ένα καλό κρασί αιχμαλωτίζει την ουσία των Χριστουγέννων, έτσι το στοίχημα κάθε χρόνο είναι η επιλογή εκείνων που θα ευχαριστήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους μας. Αναζητώντας κρασιά που εμπιστευόμαστε κι είναι δοκιμασμένα στο χρόνο, θα μας έρθει στο μυαλό η κλασική φράση των μεγαλύτερων στις ιδιαίτερες περιστάσεις: "Να ανοίξουμε ένα Χατζημιχάλη". Και μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, όμως το Κτήμα Χατζημιχάλη παραμένει σταθερή αξία από το 1973, όταν ο Δημήτρης Χατζημιχάλης αγόρασε τα πρώτα ενενήντα στρέμματα στην Κοιλάδα Αταλάντης, ξεκινώντας το δικό του οινοποιείο, παράλληλα με την εκτροφή γαλοπούλας προκειμένου να διαχειριστεί τα λειτουργικά έξοδα τα πρώτα χρόνια, μέχρι να μπορέσει να αποδώσει η επένδυση στο οινοποιείο.

Κτήμα Χατζημιχάλη

Ο ιδρυτής πέρασε την αγάπη του για το κρασί στους δυο γιους του, Λεωνίδα και Παναγιώτη, και σήμερα οι τρεις μαζί συνεχίζουν να μας προσφέρουν εκλεκτούς οίνους με έμβλημα τη γαλοπούλα, με μια γκάμα είκοσι εννιά ετικετών, που θα συνοδεύσουν όλες τις λιχουδιές του καλοστρωμένου γιορτινού τραπεζιού.

hatzimichalis.com, #domainehatzimichalis

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.