Κτήμα Βιβλία Χώρα: Η μαγεία των Χριστουγέννων στο ποτήρι μας

Κτήμα Βιβλία Χώρα

Mια πινελιά κομψότητας στις ημέρες των γιορτών είναι πάντα επιθυμητή, όταν έρχεται η ώρα να επιλέξουμε τα κρασιά εκείνα που θα μετατρέψουν τις στιγμές μας σε αξέχαστες εμπειρίες. Το Κτήμα Βιβλία Χώρα, με τον βιολογικό αμπελώνα και το οινοποιείο να εκτείνονται στους πρόποδες του Παγγαίου Όρους, θα γεμίσει τα ποτήρια μας με κρασιά που αντικατοπτρίζουν το ξεχωριστό terroir της περιοχής με μακραίωνη αμπελοοινική παράδοση.

Κτήμα Βιβλία Χώρα

Καθώς συγκεντρωνόμαστε με τους αγαπημένους μας, θα ανοίξουμε ένα μπουκάλι από τις ποικίλες επιλογές του κτήματος, για να ανεβάσουμε το εορταστικό πνεύμα. Από πικάντικα, δροσιστικά λευκά σε ροζέ φινετσάτα και ζουμερά, στιβαρά κόκκινα, όλα τα κρασιά συμπληρώνουν ιδανικά κάθε περίσταση. Ας γιορτάσουμε σερβίροντας μερικές σταγόνες από την τέχνη των οίνων αυτών, η επίγευση των οποίων θα παραμείνει πολύ καιρό μετά την τελευταία σταγόνα.

bibliachora.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.