"Βασίλαινας": H μαγεία των Χριστουγέννων

Βασίλαινας

Στον "Βασίλαινα" κάθε στιγμή είναι γεμάτη αγάπη και νοιάξιμο. Συναίσθημα και "γεύση", γλυκιά γεύση για τη ζωή, για την κάθε βραδιά, για την κάθε παρέα που επιλέγει να περάσει εκεί τις πιο χαρμόσυνες στιγμές. Κάθε Χριστούγεννα στον "Βασίλαινα", με την ίδια προσήλωση και επιμέλεια, δημιουργείται ένα μενού-έκπληξη, με μια προσθήκη που σηματοδοτεί τη συγκεκριμένη χρονιά που θα θυμάται κάποιος για πάντα. Άλλωστε εκεί, ο ίδιος ο χώρος είναι γεμάτος ανθρώπινα συναισθήματα, προσδοκίες και όνειρα. Ο Θανάσης Βασίλαινας και ο Βενιαμίν Δασκαλάκης μοιράζονται το ίδιο όραμα – ένα όραμα που μπορεί να κρατάει χρόνια, αλλά κοιτά πάντα στο μέλλον, κλείνοντας το μάτι στην elevated διαχείριση του μεγάλου ελληνικού πλούτου, του ψαριού. Σε μια γιορτή γεμάτη αγάπη και χριστουγεννιάτικη ευφορία ο "Βασίλαινας" μας υποδέχεται την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με νέο γιορτινό πολύχρωμο μενού 7 μελετημένων πιάτων που ψιθυρίζει ευχές.

Βρασίδα 13, Ιλίσια, 2107210501, www.vassilenas.gr, VassilenasRestaurant

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.