Κτήμα Νικολάου: Κάθε κρασί και μια διαφορετική μνήμη Χριστουγέννων!

Κτήμα Νικολάου

Oι γιορτινές συναντήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα επισφραγίζονται οινικά με ετικέτες που έχουν λάμψη, μνήμη και ένα γευστικό αποτύπωμα που θα σε συντροφεύσει στη νέα χρονιά. Με προτάσεις από το Κτήμα Νικολάου, το γαστρονομικό μωσαϊκό σχεδιάζεται πιο γιορτινό από ποτέ, με το κάθε κρασί να υπογράφει και μια διαφορετική περίσταση. Η αρωματική Μαλαγουζιά (λευκό) κάνει ζωηρή εμφάνιση και βάζει στο παιχνίδι λευκά τυριά, ζυμαρικά με πέστο, αρνάκι φρικασέ, ενώ το Aσύρτικο καλεί στο τραπέζι πιάτα με αβγολέμονο, ψαρικά στη σχάρα αλλά και ένα λευκό cheesecake με μους μυζήθρας & μέλι. Οι άκρως ερυθρές βραδιές κλείνουν είτε με το Cabernet Frank που πάει γάντι με rib-eye μόσχου και γεμιστή γαλοπούλα, αλλά και με τη φημισμένη Νεμέα του Κτήματος, που παντρεύεται ντελικάτα με χοιρινό φιλέτο, κυνήγια, πλούσιες πικάντικες σάλτσες και παλαιωμένα αλλαντικά.

Κτήμα Νικολάου

Ντουραμάνι, Νεμέα, 6978486006, www.nikolaouestate.gr, Nikolaou Estate, @nikolaouestate

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.