Κτήμα Νικολάου: Κάθε κρασί και μια διαφορετική μνήμη Χριστουγέννων!

Κτήμα Νικολάου

Oι γιορτινές συναντήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα επισφραγίζονται οινικά με ετικέτες που έχουν λάμψη, μνήμη και ένα γευστικό αποτύπωμα που θα σε συντροφεύσει στη νέα χρονιά. Με προτάσεις από το Κτήμα Νικολάου, το γαστρονομικό μωσαϊκό σχεδιάζεται πιο γιορτινό από ποτέ, με το κάθε κρασί να υπογράφει και μια διαφορετική περίσταση. Η αρωματική Μαλαγουζιά (λευκό) κάνει ζωηρή εμφάνιση και βάζει στο παιχνίδι λευκά τυριά, ζυμαρικά με πέστο, αρνάκι φρικασέ, ενώ το Aσύρτικο καλεί στο τραπέζι πιάτα με αβγολέμονο, ψαρικά στη σχάρα αλλά και ένα λευκό cheesecake με μους μυζήθρας & μέλι. Οι άκρως ερυθρές βραδιές κλείνουν είτε με το Cabernet Frank που πάει γάντι με rib-eye μόσχου και γεμιστή γαλοπούλα, αλλά και με τη φημισμένη Νεμέα του Κτήματος, που παντρεύεται ντελικάτα με χοιρινό φιλέτο, κυνήγια, πλούσιες πικάντικες σάλτσες και παλαιωμένα αλλαντικά.

Κτήμα Νικολάου

Ντουραμάνι, Νεμέα, 6978486006, www.nikolaouestate.gr, Nikolaou Estate, @nikolaouestate

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.