Oι γιορτές είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε πολλά και διαφορετικά κρασιά, αφού το επιβάλλει το πλήθος των καλεσμένων. Θα περιπλανηθούμε μεταξύ λευκών κι ερυθρών μονοπατιών, το στιλ των οποίων θα εναρμονίζεται με τις μαγειρικές μας καλλιτεχνίες. Η Μαλαγουζιά και το Sauvignon Blanc είναι δύο αγαπημένες ποικιλίες για το ξεκίνημα, με τις σαλάτες και τα λαχανικά, και η Οινοποιητική Σώκος διαθέτει τις δύο αυτές επιλογές για μια αρωματική πινελιά στο ποτήρι μας. Ακολουθεί ένα τραγανό Ασύρτικο με λεμονάτα χαρακτηριστικά, ό,τι πρέπει για τα πουλερικά και τις λευκές σάλτσες. Τα παλαιωμένα κόκκινα έχουν βέβαια την τιμητική τους, γι’ αυτό ο Epilinios Nemea κι ο Epilinios Syrah περιμένουν στωικά στη φιάλη μέχρι να σερβιριστεί το ψητό κόκκινο κρέας. Το μπουκέτο αποξηραμένων φρούτων και το πλούσιο σώμα ισορροπούν τη στιβαρότητα του κρέατος.