Κτήμα Τσέλεπος: Βρες το δικό σου γιορτινό κρασί

Κτήμα Τσέλεπος

H χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα είναι απόλυτα συνυφασμένη με το συναίσθημα και τη γεύση. Δύο χαρακτηριστικά στοιχεία που θα φέρουν στο τραπέζι σας τα κρασιά του Κτήματος Τσέλεπος, η καλύτερη συνοδεία για τις γιορτινές σας γαστρονομικές προτάσεις. Ξεκινώντας από δύο ξηρά αφρώδη που προσφέρουν το καλύτερο Christmas welcome, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο κομψό και τραγανό Amalia Brut (λευκό) που συνοδεύει μαλακά τυριά ή αλίπαστα και το Amalia Rosé (ροζέ), που κλείνει το μάτι σε μία αστακομακαρονάδα ή μια σαλάτα με γαρίδες.

Κτήμα Τσέλεπου

Στην "κυρίως" υπόθεση, δίπλα σε ένα σεβίτσε σολομού ή ένα λιπαρό ψάρι, κάντε γιορτινό παιχνίδι με το βαρελάτο Chardonnay Μαρμαριάς (λευκό), ενώ το κοσμοπολίτικο Αγιωργίτικο Κτήμα Δρυόπη Reserve (ερυθρό) ταιριάζει ιδανικά με κόκκινα κρέατα, ένα T-bone steak ή έναν κόκορα κρασάτο με παραδοσιακές μακαρούνες.

tselepos.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.