"Bored": Η γλυκιά γοητεία του dolce far niente

Bored

Μια παλιά μονοκατοικία στην καρδιά του Χαλανδρίου άλλαξε πρόσωπο και μεταμορφώθηκε σε έναν all-day προορισμό, που φιλοδοξεί να δώσει άλλη αίσθηση στη λογική της γλυκιάς απραξίας, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη ανά διαστήματα. Κι αυτό ακριβώς κάνει το "Bored": Υπερασπίζεται το δικαίωμα όλων στον χαμένο χρόνο της καθημερινότητας, πραγματοποιώντας το με άποψη και νόστιμο τρόπο, επενδύοντας στην απόλαυση της στιγμής.

Bored

Ο δημιουργός και ιδιοκτήτης Λουίζος Κωσταντίνου έβαλε όλο του το μεράκι, φτιάχνοντας ένα ξεχωριστό ολοήμερο, φιλόξενο και ζεστό σποτ, που παραπέμπει σε νησί, με μια πλούσια βεντάλια παροχών για κάθε στιγμή. Το αντιλαμβάνεσαι ήδη από νωρίς το πρωί όταν στο ποτήρι σου βρεθεί ποιοτικός specialty καφές και στο τραπέζι σου προσγειωθούν οι λαχταριστές προτάσεις του brunch. Έπειτα, τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο σεφ Δημήτρης Νικολής, που επιμελείται ένα γευστικό μενού που σφύζει ποιότητας, νοστιμιάς και φρεσκάδας. Το "Bored" όμως αγαπά ιδιαιτέρως και το βράδυ, αποκαλύπτοντας μία άλλη πτυχή της προσωπικότητάς του όταν τα φώτα χαμηλώσουν. Τότε, πρωταγωνιστούν οι ψαγμένες όσο και uptempo μουσικές μαζί με signature cocktails και μια πλούσια wine list με προσεκτικά επιλεγμένες, premium, ετικέτες από ελληνικούς και ευρωπαϊκούς αμπελώνες, αλλά και χώρες του Νέου Κόσμου.

Bored

Λεωφ. Πεντέλης 15, Χαλάνδρι, 2106816452, 6948091245, www.boredhub.gr, Bored.chalandri, @bored_chalandri

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.