"Bored": Η γλυκιά γοητεία του dolce far niente

Bored

Μια παλιά μονοκατοικία στην καρδιά του Χαλανδρίου άλλαξε πρόσωπο και μεταμορφώθηκε σε έναν all-day προορισμό, που φιλοδοξεί να δώσει άλλη αίσθηση στη λογική της γλυκιάς απραξίας, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη ανά διαστήματα. Κι αυτό ακριβώς κάνει το "Bored": Υπερασπίζεται το δικαίωμα όλων στον χαμένο χρόνο της καθημερινότητας, πραγματοποιώντας το με άποψη και νόστιμο τρόπο, επενδύοντας στην απόλαυση της στιγμής.

Bored

Ο δημιουργός και ιδιοκτήτης Λουίζος Κωσταντίνου έβαλε όλο του το μεράκι, φτιάχνοντας ένα ξεχωριστό ολοήμερο, φιλόξενο και ζεστό σποτ, που παραπέμπει σε νησί, με μια πλούσια βεντάλια παροχών για κάθε στιγμή. Το αντιλαμβάνεσαι ήδη από νωρίς το πρωί όταν στο ποτήρι σου βρεθεί ποιοτικός specialty καφές και στο τραπέζι σου προσγειωθούν οι λαχταριστές προτάσεις του brunch. Έπειτα, τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο σεφ Δημήτρης Νικολής, που επιμελείται ένα γευστικό μενού που σφύζει ποιότητας, νοστιμιάς και φρεσκάδας. Το "Bored" όμως αγαπά ιδιαιτέρως και το βράδυ, αποκαλύπτοντας μία άλλη πτυχή της προσωπικότητάς του όταν τα φώτα χαμηλώσουν. Τότε, πρωταγωνιστούν οι ψαγμένες όσο και uptempo μουσικές μαζί με signature cocktails και μια πλούσια wine list με προσεκτικά επιλεγμένες, premium, ετικέτες από ελληνικούς και ευρωπαϊκούς αμπελώνες, αλλά και χώρες του Νέου Κόσμου.

Bored

Λεωφ. Πεντέλης 15, Χαλάνδρι, 2106816452, 6948091245, www.boredhub.gr, Bored.chalandri, @bored_chalandri

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: H Ναταλία Δραγούμη για steak & lobster στο "Moocasa"

Το πρωτοποριακό concept στο Νέο Ηράκλειο ενδείκνυται για νόστιμες συμπράξεις στεριάς και θάλασσας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/01/2025

Κι αν οι τηγανητές πατάτες είναι το επόμενο trend στα εστιατόρια;

Πώς το εθιστικότερο των εδεσμάτων κάνει θραύση σε μία από τις πιο σημαντικές εστιατορικές σκηνές του πλανήτη.

Echoes of Greek Gastronomy: Μία σειρά από 4 Hands Dinners στο "Makris"

Τιμώντας την ελληνική κουζίνα, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο παρουσιάζει μοναδικά events για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται

​​Από τις 23 Ιανουαρίου στα TGI FRIDAYS™ επισκεπτόμαστε νοερά τέσσερις νέες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής Route 66, με πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο τις ζωντανές γεύσεις της νοτιοδυτικής Αμερικής.

Έρχεται νέο "Terroirist" στο Παγκράτι

Το οινικό σουξέ του Χαλανδρίου αποκτά μικρό αδερφάκι, στα πέριξ της πλατείας Βαρνάβα.

Τα κρασιά του Philippe Bouchard για ένα βράδυ στη "Σπονδή"

Στις 28 Ιανουαρίου, τα εμβληματικά κρασιά του σημαντικού οίκου της Βουργουνδίας συνδυάζονται με τις ντελικάτες δημιουργίες του Arnaud Bignon.

"Herve" με πινελιές φρεσκάδας

Τι νέο παίζει στο πολυβραβευμένο εστιατόριο των Πετραλώνων.