"Bored": Η γλυκιά γοητεία του dolce far niente

Bored

Μια παλιά μονοκατοικία στην καρδιά του Χαλανδρίου άλλαξε πρόσωπο και μεταμορφώθηκε σε έναν all-day προορισμό, που φιλοδοξεί να δώσει άλλη αίσθηση στη λογική της γλυκιάς απραξίας, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη ανά διαστήματα. Κι αυτό ακριβώς κάνει το "Bored": Υπερασπίζεται το δικαίωμα όλων στον χαμένο χρόνο της καθημερινότητας, πραγματοποιώντας το με άποψη και νόστιμο τρόπο, επενδύοντας στην απόλαυση της στιγμής.

Bored

Ο δημιουργός και ιδιοκτήτης Λουίζος Κωσταντίνου έβαλε όλο του το μεράκι, φτιάχνοντας ένα ξεχωριστό ολοήμερο, φιλόξενο και ζεστό σποτ, που παραπέμπει σε νησί, με μια πλούσια βεντάλια παροχών για κάθε στιγμή. Το αντιλαμβάνεσαι ήδη από νωρίς το πρωί όταν στο ποτήρι σου βρεθεί ποιοτικός specialty καφές και στο τραπέζι σου προσγειωθούν οι λαχταριστές προτάσεις του brunch. Έπειτα, τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο σεφ Δημήτρης Νικολής, που επιμελείται ένα γευστικό μενού που σφύζει ποιότητας, νοστιμιάς και φρεσκάδας. Το "Bored" όμως αγαπά ιδιαιτέρως και το βράδυ, αποκαλύπτοντας μία άλλη πτυχή της προσωπικότητάς του όταν τα φώτα χαμηλώσουν. Τότε, πρωταγωνιστούν οι ψαγμένες όσο και uptempo μουσικές μαζί με signature cocktails και μια πλούσια wine list με προσεκτικά επιλεγμένες, premium, ετικέτες από ελληνικούς και ευρωπαϊκούς αμπελώνες, αλλά και χώρες του Νέου Κόσμου.

Bored

Λεωφ. Πεντέλης 15, Χαλάνδρι, 2106816452, 6948091245, www.boredhub.gr, Bored.chalandri, @bored_chalandri

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.