"Ψαράκια & Θαλασσινά" / "Κόλλιας Ψαράκια & Θαλασσινά": Δέκα χρόνια γεύσεις στον αφρό!

Ψαράκια & Θαλασσινά

Mε τις συνταγές της γιαγιάς Ελευθερίας από τη Σμύρνη να συναντούν τις νέες ιδέες, αλλά και την πείρα και το δυναμικό χρόνων στην εστίαση, και σε συνεργασία με ταλαντούχους σεφ και οινοχόους, η οικογένεια των εστιατορίων "Ψαράκια & Θαλασσινά" υποδέχεται τις γιορτές με άρωμα Αιγαίου και έμφαση στη θαλασσινή φρεσκάδα.

Ψαράκια & Θαλασσινά

Από την Κηφισιά όπου γεννήθηκε το όραμα ως τη Βάρκιζα, δίπλα στη θάλασσα αλλά και στο τζάκι, κι από το νεοκλασικό του Χαλανδρίου ως το πετρόχτιστο σπίτι της Γλυφάδας που στεγάζει τη δυνατή συνεργασία "Κόλλιας Ψαράκια & Θαλασσινά", αυτός ο ξεχωριστός γαστριμαργικός κόσμος ανανεώνει την εικόνα μας για το ποιοτικό ψάρι, που έρχεται κατευθείαν από μικρά νησιά του Αιγαίου, και τα φρέσκα όστρακα. Διαλέξτε από τις εντυπωσιακές ψαριέρες αλλά και από το δίσκο με τα χειροποίητα ορεκτικά, ξεκινήστε με ψαρόσουπα και στρείδια και μην πείτε "όχι" στο γιουβέτσι με γαρίδες και κρητικό στακοβούτυρο ή τα μύδια, παρέα με κορυφαία κρασιά και αποστάγματα.

Ψαράκια & Θαλασσινά

Λεωφ. Ποσειδώνος 14, Βάρκιζα, 2109654138 / Ιλισίων 27, Νέα Κηφισιά, 2106203622 / Κώστα Βάρναλη 5, Χαλάνδρι, 2106855932 / Κύπρου 60, Γλυφάδα, 2108983555, psarakiakaithalassina.gr, Ψαράκια & Θαλασσινά, psarakia

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: H Ναταλία Δραγούμη για steak & lobster στο "Moocasa"

Το πρωτοποριακό concept στο Νέο Ηράκλειο ενδείκνυται για νόστιμες συμπράξεις στεριάς και θάλασσας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/01/2025

Κι αν οι τηγανητές πατάτες είναι το επόμενο trend στα εστιατόρια;

Πώς το εθιστικότερο των εδεσμάτων κάνει θραύση σε μία από τις πιο σημαντικές εστιατορικές σκηνές του πλανήτη.

Echoes of Greek Gastronomy: Μία σειρά από 4 Hands Dinners στο "Makris"

Τιμώντας την ελληνική κουζίνα, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο παρουσιάζει μοναδικά events για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται

​​Από τις 23 Ιανουαρίου στα TGI FRIDAYS™ επισκεπτόμαστε νοερά τέσσερις νέες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής Route 66, με πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο τις ζωντανές γεύσεις της νοτιοδυτικής Αμερικής.

Έρχεται νέο "Terroirist" στο Παγκράτι

Το οινικό σουξέ του Χαλανδρίου αποκτά μικρό αδερφάκι, στα πέριξ της πλατείας Βαρνάβα.

Τα κρασιά του Philippe Bouchard για ένα βράδυ στη "Σπονδή"

Στις 28 Ιανουαρίου, τα εμβληματικά κρασιά του σημαντικού οίκου της Βουργουνδίας συνδυάζονται με τις ντελικάτες δημιουργίες του Arnaud Bignon.

"Herve" με πινελιές φρεσκάδας

Τι νέο παίζει στο πολυβραβευμένο εστιατόριο των Πετραλώνων.