"Matsuhisa Athens": Η τέχνη της υψηλής γαστρονομίας συναντά τη μαγεία των γιορτών

Matsuhisa Athens

Σε μια άκρως ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, το "Matsuhisa Athens" σάς προσκαλεί να περάσετε τις ημέρες των γιορτών στον πιο ειδυλλιακό κόλπο της Αττικής.

Matsuhisa Athens

Με βάση την ήσυχη δύναμη της ιαπωνικής φιλοσοφίας και την τέχνη της υψηλής γαστρονομίας, ο διάσημος σεφ Nobu έχει δημιουργήσει το πιο φιλόξενο "σπίτι" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το οποίο και την περίοδο των γιορτών ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας.

Matsuhisa Athens

Ειδικά για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο executive chef Τόνυ Βρατσάνος και ο head chef της ζεστής κουζίνας Θωμάς Κουράκος επιμελήθηκαν δύο μενού με βάση την ιαπωνική κουζίνα που θα σας συναρπάσουν: χτένια με χαβιάρι, γαρίδες Κοιλάδας με τρούφα, κοιλιά τόνου με yuzu, miso και τρούφα και, φυσικά, μια εξαιρετική επιλογή από τα διάσημα Matsuhisa sushi είναι κάποια από τα πιάτα που θα κάνουν τις γιορτές σας απολαυστικά ξεχωριστές.

Matsuhisa Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace Hotel Athens), Βουλιαγμένη, 2108960510, matsuhisaathens.com, Matsuhisa Athens Astir, @matsuhisa_athens

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: H Ναταλία Δραγούμη για steak & lobster στο "Moocasa"

Το πρωτοποριακό concept στο Νέο Ηράκλειο ενδείκνυται για νόστιμες συμπράξεις στεριάς και θάλασσας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/01/2025

Κι αν οι τηγανητές πατάτες είναι το επόμενο trend στα εστιατόρια;

Πώς το εθιστικότερο των εδεσμάτων κάνει θραύση σε μία από τις πιο σημαντικές εστιατορικές σκηνές του πλανήτη.

Echoes of Greek Gastronomy: Μία σειρά από 4 Hands Dinners στο "Makris"

Τιμώντας την ελληνική κουζίνα, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο παρουσιάζει μοναδικά events για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται

​​Από τις 23 Ιανουαρίου στα TGI FRIDAYS™ επισκεπτόμαστε νοερά τέσσερις νέες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής Route 66, με πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο τις ζωντανές γεύσεις της νοτιοδυτικής Αμερικής.

Έρχεται νέο "Terroirist" στο Παγκράτι

Το οινικό σουξέ του Χαλανδρίου αποκτά μικρό αδερφάκι, στα πέριξ της πλατείας Βαρνάβα.

Τα κρασιά του Philippe Bouchard για ένα βράδυ στη "Σπονδή"

Στις 28 Ιανουαρίου, τα εμβληματικά κρασιά του σημαντικού οίκου της Βουργουνδίας συνδυάζονται με τις ντελικάτες δημιουργίες του Arnaud Bignon.

"Herve" με πινελιές φρεσκάδας

Τι νέο παίζει στο πολυβραβευμένο εστιατόριο των Πετραλώνων.