Aστραφτερά φώτα, spicy διάθεση, προκλητικά απολαυστικό φαγητό: οι γιορτές στο "Beefbar Athens" είναι φέτος πιο συναρπαστικές από ποτέ. Το διάσημο εστιατόριο, που βρίσκεται στο πιο ειδυλλιακό σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, αγκαλιάζει την εορταστική περίοδο δημιουργώντας πιάτα με festive twist.
Για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η ομάδα του "Beefbar Athens", με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Ρέτζη, δημιούργησε δύο εορταστικά μενού βασισμένα σε παραδοσιακές, αγαπημένες συνταγές που μυρίζουν Χριστούγεννα, όπως σούπα κάστανο, surf & turf tartare με μεδούλι και ρόδι και, φυσικά, τον βασιλιά του κρέατος, truffle Wagyu flap roll, στην πιο γιορτινή εκδοχή του.
Από το μενού της παραμονής της Πρωτοχρονιάς ξεχωρίζουν η king crab salad, το langoustine tartare με χαβιάρι και το signature μοσχάρι Wellington. Την Xmas experience συμπληρώνει η λίστα των festive cocktails, με τα Βeefbar Gluhwein και Ηappy Pumpkin Year να κρατούν τα ηνία της απόλαυσης!
Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace Hotel Athens), Βουλιαγμένη, 2109670700, beefbar.com/