"Beefbar Athens": Knows how to celebrate!

Beefbar Athens

Aστραφτερά φώτα, spicy διάθεση, προκλητικά απολαυστικό φαγητό: οι γιορτές στο "Beefbar Athens" είναι φέτος πιο συναρπαστικές από ποτέ. Το διάσημο εστιατόριο, που βρίσκεται στο πιο ειδυλλιακό σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας, αγκαλιάζει την εορταστική περίοδο δημιουργώντας πιάτα με festive twist.

Beefbar Athens

Για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η ομάδα του "Beefbar Athens", με επικεφαλής τον σεφ Παναγιώτη Ρέτζη, δημιούργησε δύο εορταστικά μενού βασισμένα σε παραδοσιακές, αγαπημένες συνταγές που μυρίζουν Χριστούγεννα, όπως σούπα κάστανο, surf & turf tartare με μεδούλι και ρόδι και, φυσικά, τον βασιλιά του κρέατος, truffle Wagyu flap roll, στην πιο γιορτινή εκδοχή του.

Beefbar Athens

Από το μενού της παραμονής της Πρωτοχρονιάς ξεχωρίζουν η king crab salad, το langoustine tartare με χαβιάρι και το signature μοσχάρι Wellington. Την Xmas experience συμπληρώνει η λίστα των festive cocktails, με τα Βeefbar Gluhwein και Ηappy Pumpkin Year να κρατούν τα ηνία της απόλαυσης!

Beefbar Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace Hotel Athens), Βουλιαγμένη, 2109670700, beefbar.com/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: H Ναταλία Δραγούμη για steak & lobster στο "Moocasa"

Το πρωτοποριακό concept στο Νέο Ηράκλειο ενδείκνυται για νόστιμες συμπράξεις στεριάς και θάλασσας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/01/2025

Κι αν οι τηγανητές πατάτες είναι το επόμενο trend στα εστιατόρια;

Πώς το εθιστικότερο των εδεσμάτων κάνει θραύση σε μία από τις πιο σημαντικές εστιατορικές σκηνές του πλανήτη.

Echoes of Greek Gastronomy: Μία σειρά από 4 Hands Dinners στο "Makris"

Τιμώντας την ελληνική κουζίνα, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο παρουσιάζει μοναδικά events για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται

​​Από τις 23 Ιανουαρίου στα TGI FRIDAYS™ επισκεπτόμαστε νοερά τέσσερις νέες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής Route 66, με πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο τις ζωντανές γεύσεις της νοτιοδυτικής Αμερικής.

Έρχεται νέο "Terroirist" στο Παγκράτι

Το οινικό σουξέ του Χαλανδρίου αποκτά μικρό αδερφάκι, στα πέριξ της πλατείας Βαρνάβα.

Τα κρασιά του Philippe Bouchard για ένα βράδυ στη "Σπονδή"

Στις 28 Ιανουαρίου, τα εμβληματικά κρασιά του σημαντικού οίκου της Βουργουνδίας συνδυάζονται με τις ντελικάτες δημιουργίες του Arnaud Bignon.

"Herve" με πινελιές φρεσκάδας

Τι νέο παίζει στο πολυβραβευμένο εστιατόριο των Πετραλώνων.