Bραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Four Seasons" προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία fine dining στην αθηναϊκή Ριβιέρα, με τον σεφ Luca Piscazzi να υπογράφει ειδικά για τις γιορτές δύο εξαιρετικά μενού-πρεσβευτές της κοσμοπολίτικης κουζίνας του.
Στον υπέροχα στολισμένο χώρο του ξενοδοχείου με το πέλαγος να απλώνεται μπροστά του, θα απολαύσετε δύο μενού 5 και 8 σταδίων για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αντίστοιχα (συνοδεία υποδειγματικού wine pairing), που περιλαμβάνουν, το πρώτο, πιάτα όπως κόκκινες γαρίδες "όπως είναι" πάνω σε gazpacho κόκκινου λάχανου, ραβιόλο κολοκύθας με λευκή τρούφα και μοσχάρι Wellington με φουαγκρά και μαύρη τρούφα και, το δεύτερο, γεύσεις όπως caviar pasta, μπλε αστακό πάνω σε κρέπα φαγόπυρου με vin jaune, Kagoshima Wagyu BBQ με φοντάν κρεμμυδιού, αλλά και αξέχαστα, άκρως δημιουργικά επιδόρπια.
Ξεν. "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens", Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, 2108901192, fourseasons.com/athens/