"Pelagos": Το γαστρονομικό αστέρι των γιορτών

Το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Four Seasons" προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία fine dining στην αθηναϊκή Ριβιέρα με την υπογραφή του σεφ Luca Piscazzi.

Pelagos

Bραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Four Seasons" προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία fine dining στην αθηναϊκή Ριβιέρα, με τον σεφ Luca Piscazzi να υπογράφει ειδικά για τις γιορτές δύο εξαιρετικά μενού-πρεσβευτές της κοσμοπολίτικης κουζίνας του.

Pelagos

Στον υπέροχα στολισμένο χώρο του ξενοδοχείου με το πέλαγος να απλώνεται μπροστά του, θα απολαύσετε δύο μενού 5 και 8 σταδίων για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αντίστοιχα (συνοδεία υποδειγματικού wine pairing), που περιλαμβάνουν, το πρώτο, πιάτα όπως κόκκινες γαρίδες "όπως είναι" πάνω σε gazpacho κόκκινου λάχανου, ραβιόλο κολοκύθας με λευκή τρούφα και μοσχάρι Wellington με φουαγκρά και μαύρη τρούφα και, το δεύτερο, γεύσεις όπως caviar pasta, μπλε αστακό πάνω σε κρέπα φαγόπυρου με vin jaune, Kagoshima Wagyu BBQ με φοντάν κρεμμυδιού, αλλά και αξέχαστα, άκρως δημιουργικά επιδόρπια.

Ξεν. "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens", Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, 2108901192, fourseasons.com/athens/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: H Ναταλία Δραγούμη για steak & lobster στο "Moocasa"

Το πρωτοποριακό concept στο Νέο Ηράκλειο ενδείκνυται για νόστιμες συμπράξεις στεριάς και θάλασσας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/01/2025

Κι αν οι τηγανητές πατάτες είναι το επόμενο trend στα εστιατόρια;

Πώς το εθιστικότερο των εδεσμάτων κάνει θραύση σε μία από τις πιο σημαντικές εστιατορικές σκηνές του πλανήτη.

Echoes of Greek Gastronomy: Μία σειρά από 4 Hands Dinners στο "Makris"

Τιμώντας την ελληνική κουζίνα, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο παρουσιάζει μοναδικά events για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται

​​Από τις 23 Ιανουαρίου στα TGI FRIDAYS™ επισκεπτόμαστε νοερά τέσσερις νέες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής Route 66, με πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο τις ζωντανές γεύσεις της νοτιοδυτικής Αμερικής.

Έρχεται νέο "Terroirist" στο Παγκράτι

Το οινικό σουξέ του Χαλανδρίου αποκτά μικρό αδερφάκι, στα πέριξ της πλατείας Βαρνάβα.

Τα κρασιά του Philippe Bouchard για ένα βράδυ στη "Σπονδή"

Στις 28 Ιανουαρίου, τα εμβληματικά κρασιά του σημαντικού οίκου της Βουργουνδίας συνδυάζονται με τις ντελικάτες δημιουργίες του Arnaud Bignon.

"Herve" με πινελιές φρεσκάδας

Τι νέο παίζει στο πολυβραβευμένο εστιατόριο των Πετραλώνων.