"Pelagos": Το γαστρονομικό αστέρι των γιορτών

Το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Four Seasons" προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία fine dining στην αθηναϊκή Ριβιέρα με την υπογραφή του σεφ Luca Piscazzi.

Pelagos

Bραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Four Seasons" προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία fine dining στην αθηναϊκή Ριβιέρα, με τον σεφ Luca Piscazzi να υπογράφει ειδικά για τις γιορτές δύο εξαιρετικά μενού-πρεσβευτές της κοσμοπολίτικης κουζίνας του.

Pelagos

Στον υπέροχα στολισμένο χώρο του ξενοδοχείου με το πέλαγος να απλώνεται μπροστά του, θα απολαύσετε δύο μενού 5 και 8 σταδίων για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αντίστοιχα (συνοδεία υποδειγματικού wine pairing), που περιλαμβάνουν, το πρώτο, πιάτα όπως κόκκινες γαρίδες "όπως είναι" πάνω σε gazpacho κόκκινου λάχανου, ραβιόλο κολοκύθας με λευκή τρούφα και μοσχάρι Wellington με φουαγκρά και μαύρη τρούφα και, το δεύτερο, γεύσεις όπως caviar pasta, μπλε αστακό πάνω σε κρέπα φαγόπυρου με vin jaune, Kagoshima Wagyu BBQ με φοντάν κρεμμυδιού, αλλά και αξέχαστα, άκρως δημιουργικά επιδόρπια.

Ξεν. "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens", Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, 2108901192, fourseasons.com/athens/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.