"The Zillers": Γιορτινό fine dining

Την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η δράση ξεκινά με τις εκπλήξεις του σεφ για να ξεδιπλωθεί σταδιακά μια γευστική εμπειρία.

The Zillers

Το βραβευμένο εστιατόριο φορά τα καλά του και στολίζεται με εξαιρετική αισθητική, μοναδική θέα και υψηλή γαστρονομία. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το αποτέλεσμα που δημιουργούν η υπέροχη ταράτσα, τα ολόλευκα δαντελένια γύψινα, οι ξύλινες λεπτομέρειες και τα μαρμάρινα σκαλιά, μαζί με τη βραβευμένη γαστρονομική πρόταση με την υπογραφή του σεφ Παύλου Κυριάκη έχουν καταστήσει το "The Zillers" μια σταθερά στα δρώμενα του αθηναϊκού κέντρου.

The Zillers

Κάτι που φυσικά εξακολουθεί να ισχύει και για τις ημέρες των γιορτών. Ειδικά για τις μέρες αυτές ο εξαιρετικός γευσιπλάστης Παύλος Κυριάκης δημιουργεί δύο πολύ ξεχωριστά μενού (στα € 200 και € 280).

The Zillers

Την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η δράση ξεκινά με τις εκπλήξεις του σεφ για να ξεδιπλωθεί σταδιακά μια γευστική εμπειρία που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επιλογές όπως καλκάνι με ριζότο σπαραγγιών, μύδια και μπερ μπλαν, φασιανό με πουρέ σελινόριζας, πεσκανδρίτσα με χαβιάρι και ελάφι με σάλτσα Perigueux.

The Zillers

Μητροπόλεως 54, κέντρο, 2103222277, thezillersroofgarden.gr, The Zillers, @the_zillers

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κι αν οι τηγανητές πατάτες είναι το επόμενο trend στα εστιατόρια;

Πώς το εθιστικότερο των εδεσμάτων κάνει θραύση σε μία από τις πιο σημαντικές εστιατορικές σκηνές του πλανήτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
21/01/2025

Echoes of Greek Gastronomy: Μία σειρά από 4 Hands Dinners στο "Makris"

Τιμώντας την ελληνική κουζίνα, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο παρουσιάζει μοναδικά events για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται

​​Από τις 23 Ιανουαρίου στα TGI FRIDAYS™ επισκεπτόμαστε νοερά τέσσερις νέες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής Route 66, με πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο τις ζωντανές γεύσεις της νοτιοδυτικής Αμερικής.

Έρχεται νέο "Terroirist" στο Παγκράτι

Το οινικό σουξέ του Χαλανδρίου αποκτά μικρό αδερφάκι, στα πέριξ της πλατείας Βαρνάβα.

Τα κρασιά του Philippe Bouchard για ένα βράδυ στη "Σπονδή"

Στις 28 Ιανουαρίου, τα εμβληματικά κρασιά του σημαντικού οίκου της Βουργουνδίας συνδυάζονται με τις ντελικάτες δημιουργίες του Arnaud Bignon.

"Herve" με πινελιές φρεσκάδας

Τι νέο παίζει στο πολυβραβευμένο εστιατόριο των Πετραλώνων.

Okupa: Okupy Athens now!

Το καινούριο urban hub της Αθήνας έχει ένα καταπληκτικό laid back vibe με φόντο αυθεντικό, vintage design από τα 70s.