Το βραβευμένο εστιατόριο φορά τα καλά του και στολίζεται με εξαιρετική αισθητική, μοναδική θέα και υψηλή γαστρονομία. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το αποτέλεσμα που δημιουργούν η υπέροχη ταράτσα, τα ολόλευκα δαντελένια γύψινα, οι ξύλινες λεπτομέρειες και τα μαρμάρινα σκαλιά, μαζί με τη βραβευμένη γαστρονομική πρόταση με την υπογραφή του σεφ Παύλου Κυριάκη έχουν καταστήσει το "The Zillers" μια σταθερά στα δρώμενα του αθηναϊκού κέντρου.
Κάτι που φυσικά εξακολουθεί να ισχύει και για τις ημέρες των γιορτών. Ειδικά για τις μέρες αυτές ο εξαιρετικός γευσιπλάστης Παύλος Κυριάκης δημιουργεί δύο πολύ ξεχωριστά μενού (στα € 200 και € 280).
Την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η δράση ξεκινά με τις εκπλήξεις του σεφ για να ξεδιπλωθεί σταδιακά μια γευστική εμπειρία που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επιλογές όπως καλκάνι με ριζότο σπαραγγιών, μύδια και μπερ μπλαν, φασιανό με πουρέ σελινόριζας, πεσκανδρίτσα με χαβιάρι και ελάφι με σάλτσα Perigueux.
Μητροπόλεως 54, κέντρο, 2103222277, thezillersroofgarden.gr, The Zillers, @the_zillers