"The Zillers Pastry Bar": Το ζαχαροπλαστείο αλλιώς

Χρυσαφένιες μοσχοβολιστές viennoiseries, λαχταριστά cookies, τρυφερά brioches, τάρτες, sablés, ερεθιστικά financiers, crème brûlée, clafoutis, φρουτοσαλάτα και ρυζόγαλο είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια ενός παζλ ιντριγκαδόρικα νόστιμου.

The Zillers Pastry Bar

Mια φορά κι έναν καιρό, οι Αθηναίοι συνήθιζαν να δίνουν πάσης φύσεως ραντεβού σε ζαχαροπλαστεία. Η συνήθεια μπορεί να χάθηκε στο πέρασμα των δεκαετιών αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αναβιώσει. Ακριβώς αυτό επιδιώκει ο εξαιρετικός chef pâtissier Γιώργος Πλατινός και η ομάδα του. Και μάλιστα το κάνουν με το βλέμμα στραμμένο στο σήμερα και με concept υψηλής ζαχαροπλαστικής.

The Zillers Pastry Bar

Χρυσαφένιες μοσχοβολιστές viennoiseries, λαχταριστά cookies, τρυφερά brioches, τάρτες, sablés, ερεθιστικά financiers, crème brûlée, clafoutis, φρουτοσαλάτα και ρυζόγαλο είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια ενός παζλ ιντριγκαδόρικα νόστιμου. Σε αυτά, προσθέτεις το menu dégustation τεσσάρων επιδορπίων από τον σεφ του αδελφού "The Zillers" (Χρυσός Σκούφος, αστέρι Michelin) Παύλο Κυριάκη και έχεις όλους τους λόγους για τους οποίους το "The Zillers Pastry Bar" έχει γίνει talk of the town.

The Zillers Pastry Bar
© Λεωνίδας Τούμπανος

Παλαιολόγου Μπενιζέλου 9, κέντρο, 2103241651

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.