"Zaatar": Γευστική μοιρασιά αγάπης

Το κοσμοπολίτικο και βαθιά νόστιμο blend σύγχρονης ελληνικής κουζίνας με τις διεθνείς τάσεις, που έχει πετύχει στην κουζίνα του ο ταλαντούχος executive chef Χρυσόστομος Πρασατζής, ταιριάζει γάντι με τη διάθεση των ημερών.

Zaatar

"We share food, love and feelings" διαβάζουμε σε έναν από τους τοίχους του "Zaatar" και δεν μπορούμε να φανταστούμε καλύτερο μότο για τις γιορτές από αυτό που κάνει πράξη το δημοφιλές bar-restaurant της Νέας Ερυθραίας.

Zaatar

Το κοσμοπολίτικο και βαθιά νόστιμο blend σύγχρονης ελληνικής κουζίνας με τις διεθνείς τάσεις, που έχει πετύχει στην κουζίνα του ο ταλαντούχος executive chef Χρυσόστομος Πρασατζής, ταιριάζει γάντι με τη διάθεση των ημερών.

Zaatar

Το ίδιο και ο χώρος του "Zaatar" με τα industrial pop στοιχεία και την ανοιχτόκαρδη σάλα που βλέπει στον κήπο-έκπληξη. Cosy καναπέδες για όλη την παρέα, μοντέρνα μενού για τα ρεβεγιόν, αλλά και ανεβασμένη διάθεση για όλες τις μεσημεριανές ή βραδινές εορταστικές εξόδους παρέα με εκλεκτά κρασιά, signature cocktails και ευφάνταστες comfort γεύσεις with a twist που αναδεικνύουν τα ποιοτικά και ελληνικά προϊόντα προσθέτουν έξτρα χρυσόσκονη στο αγαπημένο meeting point.

Χειμάρρας 7, Νέα Ερυθραία, 2108070969, www.zaatar.gr, FB: Zaatar, IG: @zaatar.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.