"Zaatar": Γευστική μοιρασιά αγάπης

Το κοσμοπολίτικο και βαθιά νόστιμο blend σύγχρονης ελληνικής κουζίνας με τις διεθνείς τάσεις, που έχει πετύχει στην κουζίνα του ο ταλαντούχος executive chef Χρυσόστομος Πρασατζής, ταιριάζει γάντι με τη διάθεση των ημερών.

Zaatar

"We share food, love and feelings" διαβάζουμε σε έναν από τους τοίχους του "Zaatar" και δεν μπορούμε να φανταστούμε καλύτερο μότο για τις γιορτές από αυτό που κάνει πράξη το δημοφιλές bar-restaurant της Νέας Ερυθραίας.

Zaatar

Το κοσμοπολίτικο και βαθιά νόστιμο blend σύγχρονης ελληνικής κουζίνας με τις διεθνείς τάσεις, που έχει πετύχει στην κουζίνα του ο ταλαντούχος executive chef Χρυσόστομος Πρασατζής, ταιριάζει γάντι με τη διάθεση των ημερών.

Zaatar

Το ίδιο και ο χώρος του "Zaatar" με τα industrial pop στοιχεία και την ανοιχτόκαρδη σάλα που βλέπει στον κήπο-έκπληξη. Cosy καναπέδες για όλη την παρέα, μοντέρνα μενού για τα ρεβεγιόν, αλλά και ανεβασμένη διάθεση για όλες τις μεσημεριανές ή βραδινές εορταστικές εξόδους παρέα με εκλεκτά κρασιά, signature cocktails και ευφάνταστες comfort γεύσεις with a twist που αναδεικνύουν τα ποιοτικά και ελληνικά προϊόντα προσθέτουν έξτρα χρυσόσκονη στο αγαπημένο meeting point.

Χειμάρρας 7, Νέα Ερυθραία, 2108070969, www.zaatar.gr, FB: Zaatar, IG: @zaatar.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: H Ναταλία Δραγούμη για steak & lobster στο "Moocasa"

Το πρωτοποριακό concept στο Νέο Ηράκλειο ενδείκνυται για νόστιμες συμπράξεις στεριάς και θάλασσας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/01/2025

Κι αν οι τηγανητές πατάτες είναι το επόμενο trend στα εστιατόρια;

Πώς το εθιστικότερο των εδεσμάτων κάνει θραύση σε μία από τις πιο σημαντικές εστιατορικές σκηνές του πλανήτη.

Echoes of Greek Gastronomy: Μία σειρά από 4 Hands Dinners στο "Makris"

Τιμώντας την ελληνική κουζίνα, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο παρουσιάζει μοναδικά events για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται

​​Από τις 23 Ιανουαρίου στα TGI FRIDAYS™ επισκεπτόμαστε νοερά τέσσερις νέες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής Route 66, με πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο τις ζωντανές γεύσεις της νοτιοδυτικής Αμερικής.

Έρχεται νέο "Terroirist" στο Παγκράτι

Το οινικό σουξέ του Χαλανδρίου αποκτά μικρό αδερφάκι, στα πέριξ της πλατείας Βαρνάβα.

Τα κρασιά του Philippe Bouchard για ένα βράδυ στη "Σπονδή"

Στις 28 Ιανουαρίου, τα εμβληματικά κρασιά του σημαντικού οίκου της Βουργουνδίας συνδυάζονται με τις ντελικάτες δημιουργίες του Arnaud Bignon.

"Herve" με πινελιές φρεσκάδας

Τι νέο παίζει στο πολυβραβευμένο εστιατόριο των Πετραλώνων.