Οινοποιείο Μπαραφάκα: Ένα κρασί για κάθε γιορτινή περίσταση

Το Οινοποιείο μάς παρουσιάζει τις οινικές του προτάσεις που θα καλύψουν κάθε μας ανάγκη στα γιορτινά φαγοπότια.

Οινοποιείο Μπαραφάκα

Tα Χριστούγεννα είναι αναμφισβήτητα το σημαντικότερο γεγονός του χειμώνα, αφού σκορπάνε τη μαγεία τους ολούθε. Με λίγη από αυτήν τη χρυσόσκονη πασπαλίζει και το Οινοποιείο Μπαραφάκα από την περιοχή της Νεμέας τις οινικές του προτάσεις που θα καλύψουν κάθε μας ανάγκη στα γιορτινά φαγοπότια. Θα ξεκινήσουμε με τα ημίγλυκα ημιαφρώδη κρασιά Νεράιδες (λευκό) ή Τρεις Μάγισσες (ροζέ) ως απεριτίφ, θα σερβίρουμε τις σαλάτες και τους μεζέδες δίπλα στο λευκό Αμπέλου Ιδέα ή το ροζέ Saint Modesto, που θα μας ξεδιψάσουν με τις δροσερές τους οξύτητες και τα ανθικά και φρουτώδη αρώματα. Με τη βασίλισσα γαλοπούλα θα απολαύσουμε το παλαιωμένο λευκό Χίλια Χρόνια και με τα κόκκινα κρέατα τους ερυθρούς Αμπέλου Ιδέα και Apocalypsis, για να τα απογειώσουν με τις καλοδομημένες τους τανίνες. Το Φυλαχτό, ο λευκός γλυκός οίνος, τέλος, είναι το ιδανικότερο κλείσιμο για να συνοδεύσουμε τα επιδόρπιά μας.

Οινοποιείο Μπαραφάκα

Πίνδου 8, Νεμέα Κορινθίας, 2746022484

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.