Οινοποιείο Μπαραφάκα: Ένα κρασί για κάθε γιορτινή περίσταση

Το Οινοποιείο μάς παρουσιάζει τις οινικές του προτάσεις που θα καλύψουν κάθε μας ανάγκη στα γιορτινά φαγοπότια.

Οινοποιείο Μπαραφάκα

Tα Χριστούγεννα είναι αναμφισβήτητα το σημαντικότερο γεγονός του χειμώνα, αφού σκορπάνε τη μαγεία τους ολούθε. Με λίγη από αυτήν τη χρυσόσκονη πασπαλίζει και το Οινοποιείο Μπαραφάκα από την περιοχή της Νεμέας τις οινικές του προτάσεις που θα καλύψουν κάθε μας ανάγκη στα γιορτινά φαγοπότια. Θα ξεκινήσουμε με τα ημίγλυκα ημιαφρώδη κρασιά Νεράιδες (λευκό) ή Τρεις Μάγισσες (ροζέ) ως απεριτίφ, θα σερβίρουμε τις σαλάτες και τους μεζέδες δίπλα στο λευκό Αμπέλου Ιδέα ή το ροζέ Saint Modesto, που θα μας ξεδιψάσουν με τις δροσερές τους οξύτητες και τα ανθικά και φρουτώδη αρώματα. Με τη βασίλισσα γαλοπούλα θα απολαύσουμε το παλαιωμένο λευκό Χίλια Χρόνια και με τα κόκκινα κρέατα τους ερυθρούς Αμπέλου Ιδέα και Apocalypsis, για να τα απογειώσουν με τις καλοδομημένες τους τανίνες. Το Φυλαχτό, ο λευκός γλυκός οίνος, τέλος, είναι το ιδανικότερο κλείσιμο για να συνοδεύσουμε τα επιδόρπιά μας.

Οινοποιείο Μπαραφάκα

Πίνδου 8, Νεμέα Κορινθίας, 2746022484

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: H Ναταλία Δραγούμη για steak & lobster στο "Moocasa"

Το πρωτοποριακό concept στο Νέο Ηράκλειο ενδείκνυται για νόστιμες συμπράξεις στεριάς και θάλασσας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/01/2025

Κι αν οι τηγανητές πατάτες είναι το επόμενο trend στα εστιατόρια;

Πώς το εθιστικότερο των εδεσμάτων κάνει θραύση σε μία από τις πιο σημαντικές εστιατορικές σκηνές του πλανήτη.

Echoes of Greek Gastronomy: Μία σειρά από 4 Hands Dinners στο "Makris"

Τιμώντας την ελληνική κουζίνα, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα, το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin εστιατόριο παρουσιάζει μοναδικά events για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

The All-American Route Part 2 στα TGI FRIDAYS™: Το γευστικό road trip συνεχίζεται

​​Από τις 23 Ιανουαρίου στα TGI FRIDAYS™ επισκεπτόμαστε νοερά τέσσερις νέες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής Route 66, με πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο τις ζωντανές γεύσεις της νοτιοδυτικής Αμερικής.

Έρχεται νέο "Terroirist" στο Παγκράτι

Το οινικό σουξέ του Χαλανδρίου αποκτά μικρό αδερφάκι, στα πέριξ της πλατείας Βαρνάβα.

Τα κρασιά του Philippe Bouchard για ένα βράδυ στη "Σπονδή"

Στις 28 Ιανουαρίου, τα εμβληματικά κρασιά του σημαντικού οίκου της Βουργουνδίας συνδυάζονται με τις ντελικάτες δημιουργίες του Arnaud Bignon.

"Herve" με πινελιές φρεσκάδας

Τι νέο παίζει στο πολυβραβευμένο εστιατόριο των Πετραλώνων.