Δεν πρόκειται για μπιστρό ή fine dining restaurant, αλλά για ένα εστιατόριο "young dining" –ο νεολογισμός ανήκει στη Roš– με υψηλής ποιότητας φαγητό, καρυκευμένο με δημιουργικές γευστικές νότες και νεανικό πνεύμα. Έχει ανοιχτή κουζίνα και εποχικά πιάτα για τη μέση, η λίστα κρασιών έχει βιοδυναμικές αλλά και κλασικές επιλογές, ενώ τα κοκτέιλ και τις kombucha επιμελείται η beverage manager του "Hiša Franko", Anja Skrbinek.
Όσον αφορά το όνομα του εστιατορίου, το "Jaz", έχει πολλές ερμηνείες: στα σλοβενικά σημαίνει "εγώ", στα αγγλικά είναι "ο φέρων τον θησαυρό", στα αραβικά μεταφράζεται ως ανεξάρτητο, φιλόδοξο, δημιουργικό και λίγο εγωκεντρικό άτομο. "Όλα αυτά είναι ακριβώς "εγώ”", λέει στο "α" η Roš, ευτυχής για το νέο αυτό βήμα.