ΕΟΣ Σάμου: Τα κρασιά των γιορτών έχουν σαμιώτικο άρωμα

Χρυσαφένιο και κομψό, προσφέρει την απαραίτητη πολυτέλεια, για να συνοδεύσει τα εντυπωσιακά πλατό τυριών, αλλά και τα πρώτα εδέσματα.

ΕΟΣ Σάμου

H εορταστική περίοδος μας τυλίγει σε μια ζεστή αγκαλιά, όσο βρισκόμαστε σε μια συμφωνία γεύσεων και παραδόσεων με τους αγαπημένους μας, γύρω από το μεγάλο τραπέζι. Σ ́ αυτό το πνεύμα συντροφικότητας, έρχεται να προστεθεί λίγη λάμψη στο ποτήρι μας όταν θα ανοίξουμε μια φιάλη Ψηλές Κορφές, το ποικιλιακό Μοσχάτο Άσπρο από τον ΕΟΣ Σάμου. Χρυσαφένιο και κομψό, προσφέρει την απαραίτητη πολυτέλεια, για να συνοδεύσει τα εντυπωσιακά πλατό τυριών, αλλά και τα πρώτα εδέσματα. Η δροσιστική του οξύτητα θα ξεκουράσει τον ουρανίσκο μας από τον καταιγισμό γεύσεων. Και καθώς θα σερβίρουμε το χοιρινό με κυδώνι ή την πάπια με πορτοκάλι, θα πρωτοτυπήσουμε συν- δυάζοντάς τα με το Samos Nectar, τον γλυκό οίνο από υπερώριμα σταφύλια, που μπλέκει αρώματα ξηρών καρπών, καραμέλας κι αποξηραμένων φρούτων. Ιδανικό για pairing και με τα γλυκά που θα κλείσουν όμορφα το γιορτινό μενού.

ΕΟΣ Σάμου

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.