H περίοδος των γιορτών μετρά πολλές μαζώξεις με φίλους και δείπνα γεμάτα θαλπωρή χάρη στα αγαπημένα μας κρασιά από το Οινοποιείο Οινογένεσις. Κι αφού η κρεατοφαγία αυτές τις ημέρες έχει την τιμητική της, το μοσχαρίσιο φιλέτο, το κρέας με κόκκινη σάλτσα ή το καρπάτσιο θα αναδειχθούν μοναδικά από τους Φεγγίτες 2013, ένα ερυθρό ξηρό από Cabernet Sauvignon, Merlot και Cabernet Franc, με τον mineral χαρακτήρα και τις μεταξένιες του τανίνες να προσδίδουν ιδιαιτερότητα. Αν οι σάλτσες μας είναι έξτρα πικάντικες ή το δείπνο περιλαμβάνει κυνήγι, χοιρινό με λιαστή ντομάτα ή πιπεράτα τυριά, θα ανοίξουμε το Δέκα X 2011, επίσης ξηρό από Ξινόμαυρο και Merlot. Η πολυπλοκότητα συναντά την κοσμοπολίτικη φινέτσα στα αρώματά του, που εξελίσσονται όσο μένουν στο ποτήρι. Μαύρα φρούτα, σοκολάτα, καπνός και μπαχάρια αναβαθμίζουν την οινική μας εμπειρία, αλλά και την εμπειρία του φαγητού συνολικά.