Οινοποιείο Οινογένεσις: Δυο κόκκινα διαμάντια για τα Χριστούγεννα

Η πολυπλοκότητα συναντά την κοσμοπολίτικη φινέτσα στα αρώματά του, που εξελίσσονται όσο μένουν στο ποτήρι.

Οινοποιείο Οινογένεσις

H περίοδος των γιορτών μετρά πολλές μαζώξεις με φίλους και δείπνα γεμάτα θαλπωρή χάρη στα αγαπημένα μας κρασιά από το Οινοποιείο Οινογένεσις. Κι αφού η κρεατοφαγία αυτές τις ημέρες έχει την τιμητική της, το μοσχαρίσιο φιλέτο, το κρέας με κόκκινη σάλτσα ή το καρπάτσιο θα αναδειχθούν μοναδικά από τους Φεγγίτες 2013, ένα ερυθρό ξηρό από Cabernet Sauvignon, Merlot και Cabernet Franc, με τον mineral χαρακτήρα και τις μεταξένιες του τανίνες να προσδίδουν ιδιαιτερότητα. Αν οι σάλτσες μας είναι έξτρα πικάντικες ή το δείπνο περιλαμβάνει κυνήγι, χοιρινό με λιαστή ντομάτα ή πιπεράτα τυριά, θα ανοίξουμε το Δέκα X 2011, επίσης ξηρό από Ξινόμαυρο και Merlot. Η πολυπλοκότητα συναντά την κοσμοπολίτικη φινέτσα στα αρώματά του, που εξελίσσονται όσο μένουν στο ποτήρι. Μαύρα φρούτα, σοκολάτα, καπνός και μπαχάρια αναβαθμίζουν την οινική μας εμπειρία, αλλά και την εμπειρία του φαγητού συνολικά.

Οινοποιείο Οινογένεσις

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.