Οινοποιείο Οινογένεσις: Δυο κόκκινα διαμάντια για τα Χριστούγεννα

Η πολυπλοκότητα συναντά την κοσμοπολίτικη φινέτσα στα αρώματά του, που εξελίσσονται όσο μένουν στο ποτήρι.

Οινοποιείο Οινογένεσις

H περίοδος των γιορτών μετρά πολλές μαζώξεις με φίλους και δείπνα γεμάτα θαλπωρή χάρη στα αγαπημένα μας κρασιά από το Οινοποιείο Οινογένεσις. Κι αφού η κρεατοφαγία αυτές τις ημέρες έχει την τιμητική της, το μοσχαρίσιο φιλέτο, το κρέας με κόκκινη σάλτσα ή το καρπάτσιο θα αναδειχθούν μοναδικά από τους Φεγγίτες 2013, ένα ερυθρό ξηρό από Cabernet Sauvignon, Merlot και Cabernet Franc, με τον mineral χαρακτήρα και τις μεταξένιες του τανίνες να προσδίδουν ιδιαιτερότητα. Αν οι σάλτσες μας είναι έξτρα πικάντικες ή το δείπνο περιλαμβάνει κυνήγι, χοιρινό με λιαστή ντομάτα ή πιπεράτα τυριά, θα ανοίξουμε το Δέκα X 2011, επίσης ξηρό από Ξινόμαυρο και Merlot. Η πολυπλοκότητα συναντά την κοσμοπολίτικη φινέτσα στα αρώματά του, που εξελίσσονται όσο μένουν στο ποτήρι. Μαύρα φρούτα, σοκολάτα, καπνός και μπαχάρια αναβαθμίζουν την οινική μας εμπειρία, αλλά και την εμπειρία του φαγητού συνολικά.

Οινοποιείο Οινογένεσις

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.