Το -βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin- ταλέντο του Παύλου Κυριάκη δε χρειάζεται πια ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς κάθε δημιουργία του χαρισματικού σεφ φροντίζει να μιλά από μόνη της και να αποτελεί πόλο έλξης για ένα από τα πιο feelgood μέρη του αθηναϊκού κέντρου.
Ο σεφ Κυριάκης δεν περιορίζει τη δημιουργική του βεντάλια στο dinner του "The Zillers" αλλά αντιθέτως φροντίζει να επιβεβαιώνει πως η καλή ημέρα, από το πρωί φαίνεται, με μία εξόχως απολαυστική κάρτα για brunch.
Στο εμπνευσμένο brunch του 'Zillers Roof Garden' η μαγειρική τέχνη έρχεται να συναντήσει κορυφαία υλικά, με αποτέλεσμα γεύσεις ζωντανές και ιδιαίτερες. Από κλασικές προτάσεις (με twists) σαν το αβοκάντο τοστ με προζυμιένο ψωμί, τη σαλάτα σπανακόπιτα με τραγανό χωριάτικο φύλλο, τα αυγά Florentine με κουλούρι Θεσσαλονίκης, τα scrambled eggs με μαύρη τρούφα και πεκορίνο μέχρι πιο πληθωρικές επιλογές σαν το burger μπακαλιάρου, το εξωτερικό διάφραγμα με τηγανητά αυγά, σάλτσα Hollandaise και άχυρο πατάτας ή το πεϊνιρλί με μοσχαρίσιο κιμά, τσορίθο, ντομάτα και κρέμα γραβιέρας, το brunch του 'The Zillers' δεν υπόσχεται απλά κάτι για τον καθένα αλλά εμπειρίες γύρω από ένα τραπέζι.
Προφανώς, οι fans των γλυκών δε θα μείνουν παραπονεμένοι, με την κρεμ μπρουλέ με μαύρη τρούφα, τη σοκολατίνα με μαρέγκα και πραλίνα φουντουκιού αλλά και το french toast με τσουρέκι, κρέμα λεμονοθύμαρου και κόκκινα φρούτα να κάνουν τη διαφορά.