Το εστιατορικό δημιούργημα του entrepreneur Riccardo Giraudi ξεκίνησε από το Μόντε Κάρλο και εξαπλώθηκε σε παγκόσμιες μητροπόλεις καθώς και κάποιους εκ των πιο δημοφιλών lifestyle προορισμών του πλανήτη. Προφανώς, ένα 'Beefbar' δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την αθηναϊκή Ριβιέρα. Το 'Beefbar Athens' μεταφέρει στους επισκέπτες της Αθήνας αλλά και τους εντός των τειχών παροικούντες τη φιλοσοφία του, με elegant κρεατοφαγικές προτάσεις και ξεχωριστό ambience.
Αυτή τη φορά, σου δίνει μία ακόμη αφορμή για να μπεις κάτω από τη γαστρονομική ομπρέλα που ανοίγεται σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της πρωτεύουσας, με το Beefbar Experience Menu.
Πρόκειται για ένα ειδικό μενού με τα signature Beefbar πιάτα: Τα mini big K (τα signature mini burgers με Kobe beef), τα lobster tacos, ο γύρος από Kobe αλλά και οι ιδιαίτερες kale και salmon salads, είναι μόνο μερικά από τα (κυρίως street food φιλοσοφίας) πιάτα του Experience Menu που μπορεί να 'τιμήσει' κάποιος.
Από τις comfort food προτάσεις με luxury twist, σημείο αναφοράς για το 'Beefbar Athens', δε γινόταν να λείπουν μεταξύ άλλων το paradis pepper filet (το μοσχαρίσιο φιλέτο με κρούστα από πιπέρι και Paradise σως πιπεριού), η μοσχαρίσια tagliata, αλλά και το νέο Big K με την ανατρεπτική Beefbar Relais Sauce. Το φιλέτο τσιπούρας είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια γευστική και ταυτόχρονα ανάλαφρη επιλογή. Το κοσμοπολίτικο ταξίδι γεύσεων "κλείνει" με τα εντυπωσιακά επιδόρπια: το gelato Mantecato με τα λαχταριστά toppings ή την τριλογία από χειροποίητες τάρτες.
Το Experience Menu είναι διαθέσιμο από τις 4 Δεκεμβρίου (καθημερινά, για τις κρατήσεις των 19:00 & 19:30, με τη σχετική αναφορά για το Experience Menu κατά την τηλεφωνική κράτηση) στην τιμή των €65/άτομο, συνοδευόμενο από ένα ποτήρι κρασί (με επιπλέον €10/ποτήρι).
Αυτό το tailor made μενού θα ανανεώνεται κάθε μήνα, με σκοπό να παρέχει στους πιστούς φίλους του 'Beefbar Athens' μια ολοκληρωμένη εμπειρία γευσιγνωσίας.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.