Στο 'Beefbar Athens' για τα signature πιάτα του brand

Ένα κοσμοπολίτικο ταξίδι γεύσεων μέσα από το Beefbar Experience Menu.

Beefbar Athens Experience μενού

Το εστιατορικό δημιούργημα του entrepreneur Riccardo Giraudi ξεκίνησε από το Μόντε Κάρλο και εξαπλώθηκε σε παγκόσμιες μητροπόλεις καθώς και κάποιους εκ των πιο δημοφιλών lifestyle προορισμών του πλανήτη. Προφανώς, ένα 'Beefbar' δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την αθηναϊκή Ριβιέρα. Το 'Beefbar Athens' μεταφέρει στους επισκέπτες της Αθήνας αλλά και τους εντός των τειχών παροικούντες τη φιλοσοφία του, με elegant κρεατοφαγικές προτάσεις και ξεχωριστό ambience.

Αυτή τη φορά, σου δίνει μία ακόμη αφορμή για να μπεις κάτω από τη γαστρονομική ομπρέλα που ανοίγεται σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της πρωτεύουσας, με το Beefbar Experience Menu.

Beefbar Athens Experience μενού 4

Πρόκειται για ένα ειδικό μενού με τα signature Beefbar πιάτα: Τα mini big K (τα signature mini burgers με Kobe beef), τα lobster tacos, ο γύρος από Kobe αλλά και οι ιδιαίτερες kale και salmon salads, είναι μόνο μερικά από τα (κυρίως street food φιλοσοφίας) πιάτα του Experience Menu που μπορεί να 'τιμήσει' κάποιος.

Beefbar Athens Experience μενού 2

Beefbar Athens Experience μενού 1

Από τις comfort food προτάσεις με luxury twist, σημείο αναφοράς για το 'Beefbar Athens', δε γινόταν να λείπουν μεταξύ άλλων το paradis pepper filet (το μοσχαρίσιο φιλέτο με κρούστα από πιπέρι και Paradise σως πιπεριού), η μοσχαρίσια tagliata, αλλά και το νέο Big K με την ανατρεπτική Beefbar Relais Sauce. Το φιλέτο τσιπούρας είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια γευστική και ταυτόχρονα ανάλαφρη επιλογή. Το κοσμοπολίτικο ταξίδι γεύσεων "κλείνει" με τα εντυπωσιακά επιδόρπια: το gelato Mantecato με τα λαχταριστά toppings ή την τριλογία από χειροποίητες τάρτες.

Beefbar Athens Experience μενού 3

Το Experience Menu είναι διαθέσιμο από τις 4 Δεκεμβρίου (καθημερινά, για τις κρατήσεις των 19:00 & 19:30, με τη σχετική αναφορά για το Experience Menu κατά την τηλεφωνική κράτηση) στην τιμή των €65/άτομο, συνοδευόμενο από ένα ποτήρι κρασί (με επιπλέον €10/ποτήρι).

Αυτό το tailor made μενού θα ανανεώνεται κάθε μήνα, με σκοπό να παρέχει στους πιστούς φίλους του 'Beefbar Athens' μια ολοκληρωμένη εμπειρία γευσιγνωσίας. 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Beefbar Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.