Στο 'Beefbar Athens' για τα signature πιάτα του brand

Ένα κοσμοπολίτικο ταξίδι γεύσεων μέσα από το Beefbar Experience Menu.

Beefbar Athens Experience μενού

Το εστιατορικό δημιούργημα του entrepreneur Riccardo Giraudi ξεκίνησε από το Μόντε Κάρλο και εξαπλώθηκε σε παγκόσμιες μητροπόλεις καθώς και κάποιους εκ των πιο δημοφιλών lifestyle προορισμών του πλανήτη. Προφανώς, ένα 'Beefbar' δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την αθηναϊκή Ριβιέρα. Το 'Beefbar Athens' μεταφέρει στους επισκέπτες της Αθήνας αλλά και τους εντός των τειχών παροικούντες τη φιλοσοφία του, με elegant κρεατοφαγικές προτάσεις και ξεχωριστό ambience.

Αυτή τη φορά, σου δίνει μία ακόμη αφορμή για να μπεις κάτω από τη γαστρονομική ομπρέλα που ανοίγεται σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της πρωτεύουσας, με το Beefbar Experience Menu.

Beefbar Athens Experience μενού 4

Πρόκειται για ένα ειδικό μενού με τα signature Beefbar πιάτα: Τα mini big K (τα signature mini burgers με Kobe beef), τα lobster tacos, ο γύρος από Kobe αλλά και οι ιδιαίτερες kale και salmon salads, είναι μόνο μερικά από τα (κυρίως street food φιλοσοφίας) πιάτα του Experience Menu που μπορεί να 'τιμήσει' κάποιος.

Beefbar Athens Experience μενού 2

Beefbar Athens Experience μενού 1

Από τις comfort food προτάσεις με luxury twist, σημείο αναφοράς για το 'Beefbar Athens', δε γινόταν να λείπουν μεταξύ άλλων το paradis pepper filet (το μοσχαρίσιο φιλέτο με κρούστα από πιπέρι και Paradise σως πιπεριού), η μοσχαρίσια tagliata, αλλά και το νέο Big K με την ανατρεπτική Beefbar Relais Sauce. Το φιλέτο τσιπούρας είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια γευστική και ταυτόχρονα ανάλαφρη επιλογή. Το κοσμοπολίτικο ταξίδι γεύσεων "κλείνει" με τα εντυπωσιακά επιδόρπια: το gelato Mantecato με τα λαχταριστά toppings ή την τριλογία από χειροποίητες τάρτες.

Beefbar Athens Experience μενού 3

Το Experience Menu είναι διαθέσιμο από τις 4 Δεκεμβρίου (καθημερινά, για τις κρατήσεις των 19:00 & 19:30, με τη σχετική αναφορά για το Experience Menu κατά την τηλεφωνική κράτηση) στην τιμή των €65/άτομο, συνοδευόμενο από ένα ποτήρι κρασί (με επιπλέον €10/ποτήρι).

Αυτό το tailor made μενού θα ανανεώνεται κάθε μήνα, με σκοπό να παρέχει στους πιστούς φίλους του 'Beefbar Athens' μια ολοκληρωμένη εμπειρία γευσιγνωσίας. 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Beefbar Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.