Στον "Italus" στην Καλλιθέα το brunch είναι η αφορμή για να γίνεις μέρος της πιο ζωντανής παρέας

'Italus' Brunch Καλλιθέα

Χωρίς να λέει όχι στα ψαγμένα aperitivo και τα βραδινά vibes, το δυνατό all-day στέκι της Καλλιθέας τιμά το brunch όπως του αξίζει, με φρέσκιες ιδέες, σωστά υλικά και home made προσέγγιση.

Οι off-broadway γειτονιές της πόλης έχουν εκείνη την αυθεντικά ζωηρή ατμόσφαιρα που όλο και περισσότερο αναζητούμε και δεν χρειάζεται να πας πιο μακριά από την Καλλιθέα για να πειστείς για του λόγου το αληθές. Ανάμεσα σε φοιτητές και νέα πρόσωπα της πόλης, στον φιλόξενο χώρο του "Italus" με τα urban στοιχεία, τις ξύλινες και μεταλλικές λεπτομέρειες, και τον ανοιχτό χώρο εργασίας αισθάνεσαι αμέσως ότι βρήκες ένα νέο δυνατό στέκι που αγκαλιάζει τις νέες τάσεις χωρίς επιτήδευση. 

Ο "Italus" δεν είναι απλώς μία ακόμα all day επιλογή, αλλά ένα σημείο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά και ξανά για brunch με ιταλικές πινελιές και υγιεινά smoothie bowls. Μαζί με τον αυθεντικό ιταλικό καφέ, που ετοιμάζεται τελετουργικά μπροστά σου, ο "Italus" περνάει μήνυμα βιωσιμότητας με την eco-friendly εκδοχή του choco-cup, το φλιτζάνι βάφλας γεμισμένο με espresso ή cappuccino και επικάλυψη σοκολάτας που τρώγεται απολαυστικά στο τέλος. 

Millefeuille, pavlova ή choco-bloom σε αποδομημένη εκδοχή, που δημιουργούνται εκείνη την στιγμή στο πιάτο σου, συναγωνίζονται τον instagrammable πύργο με pancakes που την κορυφή του στολίζουν πολύχρωμα gourmet popcorn, για το ποια γλυκιά νοστιμιά να πρωτοδιαλέξεις. Ένα panini Chicken and Truffle, με µπαγκέτα ολικής, καπνιστό φιλέτο κοτόπουλο, κρέµα τυριού πεκορίνο, λάδι τρούφας και φρέσκα µανιτάρια, μια λεπτή focaccia, μια λαχταριστή pizzeta ή μια πλούσια ομελέτα φούρνου, που διαθέτει και super πρωτεϊνική εκδοχή, επιβεβαιώνουν το brunch αλά ιταλικά έχει κάτι να σου πει.

Ζουμερά pancakes σε γλυκές και αλμυρές γεύσεις, cannoli, aperitivo antipasti, vegan γύρος κοτόπουλο, gluten-free προτάσεις, αλλά και υγιεινές σαλάτες μετατρέπουν το brunch σε ένα αληθινό γεύμα. Φεύγοντας σίγουρα θα δώσεις ραντεβού για μια pizza & cocktails βραδιά!

Tip: Αν είσαι φοιτητής, ζήτησε την ειδική εκπτωτική κάρτα για μειωμένες τιμές. 

Περισσότερες πληροφορίες

Italus

Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου 104, Καλλιθέα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.