Με μια νέα συνεργασία θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του το "Bill & Coo" κατά τη νέα τουριστική σεζόν. Κι αυτό γιατί ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο Άγγελος Μπακόπουλος αναλαμβάνει το ρόλο του Executive Chef στα δύο resorts του ομίλου, "Bill & Coo Coast" στον Άγιο Ιωάννη και "Bill & Coo Suites and Lounge" στη Μεγάλη Άμμο.
H πορεία του ταλαντούχου Chef ξεκίνησε σε ηλικία 26 ετών όταν ανέλαβε για πρώτη φορά το ρόλο του Executive Chef στο ξενοδοχείο "Doryssa", με τον ίδιο να βρίσκεται επικεφαλής ομάδας 80 ατόμων. Συνέχισε ως Culinary Director του ομίλου "Katikies" σε Μύκονο και Σαντορίνη και πιο πρόσφατα ως Executive Chef του ξενοδοχείου "Lesante Cape" στη Ζάκυνθο. Ο Άγγελος Μπακόπουλος είναι βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και με Βραβείο Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας, ενώ κατά τη χειμερινή περίοδο επιμελείται το μενού στο αξιόλογο "Dear Manouka".
"Ευχόμαστε καλή νέα αρχή στον Άγγελο και την ομάδα του. Σε αυτόν εμπιστευόμαστε τη συνέχεια της βραβευμένης, γαστρονομικής παράδοσης του Bill & Coo. Μαζί με τον Άγγελο και την ομάδα του, συνεχίζουμε να οδηγούμε τις αγαπημένες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας σε ένα νέο επίπεδο υψηλής γαστρονομίας" σημειώνει για τη νέα συνεργασία ο ιδιοκτήτης του ομίλου "Bill & Coo Hotels Mykonos", Θεοδόσης Κακούτης.
Ο Άγγελος Μπακόπουλος, έχοντας ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη, δηλώνει 'γαστροτουρίστας', καθώς του αρέσει να εξερευνά το διαφορετικό, να το γεύεται και στη συνέχεια να δημιουργεί. Αυτή την περίοδο, σχεδιάζει ήδη τα ανανεωμένα μενού που θα είναι διαθέσιμα στους επισκέπτες των "Bill & Coo Hotels Mykonos" από την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν, τον Μάρτιο του 2024, αντλώντας την έμπνευσή του από την παράδοση, την ιστορία και τις σταθερές αξίες της ελληνικής γαστρονομίας.
"Νιώθω μεγάλη χαρά αλλά και τεράστια ευθύνη που αναλαμβάνω επικεφαλής chef στον όμιλο ξενοδοχείων Bill & Coo στη Μύκονο, το οποίο έχει καταγράψει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας, κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις στους γαστρονομικούς θεσμούς" αναφέρει από την πλευρά του για την καινούρια σελίδα στο γευστικό του βιβλίο ο βραβευμένος σεφ.
Έχει μάλιστα ήδη δημιουργήσει τη δική του νέα ομάδα, η οποία θα τον πλαισιώνει σύντομα. Ο Μανούσος Χιωτάκης, αναλαμβάνει Head Chef στο "Bill & Coo Suites and Lounge", ενώ στον αντίστοιχο ρόλο στο "Bill & Coo Coast" θα βρίσκεται η Όλγα Ελευθερόγλου. Pastry Chef και για τα δύο "Bill & Coo" resorts θα είναι ο Αργύρης Πόπτσιος.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.