Ο Άγγελος Μπακόπουλος νέος executive chef στα Bill & Coo

Ο βραβευμένος σεφ αναλαμβάνει τη γαστρονομική διεύθυνση του Ομίλου.

Ο σεφ Άγγελος Μπακόπουλος στο Bill & Coo

Με μια νέα συνεργασία θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του το "Bill & Coo" κατά τη νέα τουριστική σεζόν. Κι αυτό γιατί ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο Άγγελος Μπακόπουλος αναλαμβάνει το ρόλο του Executive Chef στα δύο resorts του ομίλου, "Bill & Coo Coast" στον Άγιο Ιωάννη και "Bill & Coo Suites and Lounge" στη Μεγάλη Άμμο.
 
H πορεία του ταλαντούχου Chef ξεκίνησε σε ηλικία 26 ετών όταν ανέλαβε για πρώτη φορά το ρόλο του Executive Chef στο ξενοδοχείο "Doryssa", με τον ίδιο να βρίσκεται επικεφαλής ομάδας 80 ατόμων. Συνέχισε ως Culinary Director του ομίλου "Katikies" σε Μύκονο και Σαντορίνη και πιο πρόσφατα ως Executive Chef του ξενοδοχείου "Lesante Cape" στη Ζάκυνθο. Ο Άγγελος Μπακόπουλος είναι βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και με Βραβείο Σύγχρονης Ελληνικής Κουζίνας, ενώ κατά τη χειμερινή περίοδο επιμελείται το μενού στο αξιόλογο "Dear Manouka".

"Ευχόμαστε καλή νέα αρχή στον Άγγελο και την ομάδα του. Σε αυτόν εμπιστευόμαστε τη συνέχεια της βραβευμένης, γαστρονομικής παράδοσης του Bill & Coo. Μαζί με τον Άγγελο και την ομάδα του, συνεχίζουμε να οδηγούμε τις αγαπημένες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας σε ένα νέο επίπεδο υψηλής γαστρονομίας" σημειώνει για τη νέα συνεργασία ο ιδιοκτήτης του ομίλου "Bill & Coo Hotels Mykonos", Θεοδόσης Κακούτης.

Ο σεφ Άγγελος Μπακόπουλος στο Bill & Coo 1

Ο Άγγελος Μπακόπουλος, έχοντας ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη, δηλώνει 'γαστροτουρίστας', καθώς του αρέσει να εξερευνά το διαφορετικό, να το γεύεται και στη συνέχεια να δημιουργεί. Αυτή την περίοδο, σχεδιάζει ήδη τα ανανεωμένα μενού που θα είναι διαθέσιμα στους επισκέπτες των "Bill & Coo Hotels Mykonos" από την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν, τον Μάρτιο του 2024, αντλώντας την έμπνευσή του από την παράδοση, την ιστορία και τις σταθερές αξίες της ελληνικής γαστρονομίας.

"Νιώθω μεγάλη χαρά αλλά και τεράστια ευθύνη που αναλαμβάνω επικεφαλής chef στον όμιλο ξενοδοχείων Bill & Coo στη Μύκονο, το οποίο έχει καταγράψει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας, κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις στους γαστρονομικούς θεσμούς" αναφέρει από την πλευρά του για την καινούρια σελίδα στο γευστικό του βιβλίο ο βραβευμένος σεφ.

Ο σεφ Άγγελος Μπακόπουλος στο Bill & Coo 2

Έχει μάλιστα ήδη δημιουργήσει τη δική του νέα ομάδα, η οποία θα τον πλαισιώνει σύντομα. Ο Μανούσος Χιωτάκης, αναλαμβάνει Head Chef στο "Bill & Coo Suites and Lounge", ενώ στον αντίστοιχο ρόλο στο "Bill & Coo Coast" θα βρίσκεται η Όλγα Ελευθερόγλου. Pastry Chef και για τα δύο "Bill & Coo" resorts θα είναι ο Αργύρης Πόπτσιος.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

8+1 εστιατόρια στην Κηφισιά που αξίζει να δοκιμάσεις

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στην Κηφισιά συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από κομψά ιταλικά τρατορίες και steak houses, μέχρι ατμοσφαιρικά all-day spots και δημιουργικά πιάτα ελληνικής κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

Zyme: Μια ζυμο-spritzeria στον Πειραιά

Ένα πολύ όμορφο project πιάνει λιμάνι και μας συστήνεται σαν μία premium focacceria και spritzeria.

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.