Το brunch στο "Beefbar Athens" φέρνει αέρα Μονακό στον Αστέρας Βουλιαγμένης

Η νέα γευστική εμπειρία του καλοφαγικού hot spot των Nοτίων Προαστίων εμπνέεται από την εστέτ νοστιμιά της Μεσογείου και σκορπάει αύρα Κυανής Ακτής στην αθηναϊκή ριβιέρα.

'Beefbar Athens' Brunch Αστέρας Βουλιαγμένης

Σημείο αναφοράς των food enthusiasts της πόλης, αλλά και πόλος έλξης για το διεθνές foodie κοινό της Αθήνας, το "Beefbar Athens" μας δίνει φέτος έναν ακόμη λόγο να κατηφορίσουμε στα Νότια, αφού το Monaco style Beefy Brunch, που έχει αφήσει εποχή στις καλοφαγικές μας συνήθειες, έχει επιστρέψει εδώ και λίγες εβδομάδες στον ατμοσφαιρικό χώρο του.

Mε δημιουργικούς συνδυασμούς γεύσεων και πλούσιες επιλογές, το brunch αυτό αποτελεί την easy και comfort εκδοχή του "Beefbar Athens", αγαπημένο ραντεβού των σαββατοκύριακων, χαρίζοντας χαλαρές και νόστιμες στιγμές, σε ένα cosy περιβάλλον με chilled vibes και upbeat μουσική, με θέα τον Σαρωνικό.

Νέες γευστικές προτάσεις

Κερδίζοντας τον επισκέπτη τόσο από την εμφάνιση όσο και από τη γεύση, τα πιάτα του Beefy brunch ακολουθούν τη φιλοσοφία και το στιλ του "Beefbar Athens", μιξάροντας διεθνή φαβορί με πρωτότυπα twists, που δίνουν στην κορυφαία πρώτη ύλη του εστιατορίου νέες, ολότελα συναρπαστικές εκδοχές.

Το Mushroom Toast, το Lobster Florentine, το Steak & Eggs ή το Pearls & Eggs −κρεμώδη scrambled eggs με χαβιάρι Oscietra− είναι τα νέα πιάτα που μας έχουν ενθουσιάσει με τις φίνες γεύσεις τους, ενώ τα best sellers του dinner menu, όπως ο Kobe Gyros και το Signature Carpaccio ενσωματώνονται στο brunch, δημιουργώντας ανατρεπτικούς συνδυασμούς.

Το Keto Bowl και η Salmon Salad είναι οι υγιεινές, νόστιμες εναλλακτικές του μενού, αφού όλες οι πρώτες ύλες επιλέγονται προσεκτικά, με το υψηλών προδιαγραφών γευστικό αποτέλεσμα να αποδίδει με ξεχωριστό τρόπο την healthy πλευρά του κοσμοπολίτικου Beefbar.

Γλυκές απολαύσεις

Επειδή βέβαια brunch χωρίς γλυκό δεν νοείται, φέτος το Beefbar Athens ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη, κατ’ αρχήν με το viennoiseries trolley, που φέρνει αφράτα και τραγανά κομψοτεχνήματα δίπλα στο τραπέζι μας, για να δοκιμάσει τις αντοχές και τις αντιστάσεις μας.

Στις νέες επιλογές συναντάμε επίσης και τη νέα εκδοχή του Soft Cookie, με καραμελωμένα φουντούκια και παγωτό espresso, ενώ το Sweet Platter For Two με selection από διάφορα είδη boulangerie όπως croissants, donuts και pancakes συνοδευόμενα από διαφορετικές πραλίνες (σοκολάτα γάλακτος ή αλατισμένη καραμέλα, για παράδειγμα) καθώς και το νοσταλγικό Lotus Cheesecake είναι δύο από τις προτάσεις που προορίζονται για σίγουρη θέση στη λίστα των φαβορί.

Cocktail experience

Φυσικά, η απόλαυση του beefy brunch δεν περιορίζεται στο πιάτο, αφού κάθε σαββατοκύριακο, οι έμπειροι bartenders του Beefbar Athens φέρνουν τη γεύση του brunch και στο ποτήρι μας, με το Bloody Mary και Martini Station να συστήνονται ως funky εκδοχές των αγαπημένων cocktail classics.

BEEFBAR ATHENS: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace) Βουλιαγμένη, Αθήνα
Τηλέφωνο: +30 210 96 70 700, www.beefbar.comFacebookInstagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.