Το Longevity Brunch του "St.George Lycabettus Lifestyle Hotel" φέρνει τη μακροζωία στο πιάτο

'St.George Lycabettus Lifestyle Hotel' Brunch Αθήνα

Ξενοδοχείο - trendsetter, το πάντα δημιουργικό και ανύσυχο "St.George Lycabettus Lifestyle Hotel" μας δίνει φέτος μια ακόμη υπέροχη ιδέα να μετατρέψουμε την πιο lazy μέρα της εβδομάδας, την Κυριακή, σε ολοήμερη γιορτή ευεξίας.

Στο υπέροχο χώρο του ξενοδοχείου στους πρόποδες του Λυκαβηττού και με πανοραμική θέα στην πόλη και τα πιο εμβληματικά της τοπόσημα, στήνεται κάθε Κυριακή, από τις 12 ως τις 4 μ.μ. ένα brunch μπουφέ με όλα όσα περιμένετε κι αγαπάτε αλλά και προτάσεις - έκπληξη που σας κάνουν καλό, από τον executive chef Στέφανο Παπανικολάου μαζί με την ομάδα του.

Γνωρίζετε τις μπλε ζώνες του πλανήτη; Πρόκειται για περιοχές του κόσμου, οι οποίες, σύμφωνα με τη  δημογραφική εργασία των Τζάνι Πες και Μισέλ Πουλέν, που δημοσιεύτηκε το 2004, έχουν μεγαλύτερο από το συνηθισμένο αριθμό ανθρώπων που ζουν πολύ περισσότερο από τον μέσο όρο. Οι πέντε "μπλε ζώνες" του πλανήτη περιλαμβάνουν από την Οκινάουα (Ιαπωνία), τη Σαρδηνία (Ιταλία), τη Χερσόνησος Νικόγια (Κόστα Ρίκα) και τη Λόμα Λίντα (Καλιφόρνια, ΗΠΑ) μέχρι τη δική μας φημισμένη για τη μακροζωία των κατοίκων της Ικαρία (Ελλάδα). Στις μπλε ζώνες οι κάτοικοι κάνουν πιο υγιεινές, συνειδητες επιλογές για την διατροφη τους και έχουν για motto το "Live longer & better!".

Φέτος λοιπόν, τόσο το Κυριακάτικο brunch όσο και το ανανεωμένο Breakfast with a view του ξενοδοχείου "St.George Lycabettus Lifestyle Hotel", το οποίο μας έχει συνηθίσει σε νέες τάσεις και ιδέες στη γαστρονομία δίνοντας πάντα ιδιαίτερη σημασία στην υγεία και την ευεξία εμπνέονται από τις μπλε ζώνες και εστιάζουν στη μακροζωία.

Ενσωματώνουν έτσι το Blue Zone Project στον πληθωρικό και γεμάτο επιλογές για κάθε γούστο μπουφέ όπου πέρα από τα κλασικά και αγαπημένα πιάτα όπως eggs benedict, pancakes, red velvet cake θα βρείτε γωνία Blue Zone με τις δημιουργίες του chef από όλες τις μπλε ζώνες του κόσμου όπως αυγά ψητά στο φούρνο με σάλτσα ντομάτα, ρίγανη και φέτα (Ικαρία), Traditional Pinsa (Καλιφόρνια) ή Gnoccheti με ντομάτα κονφί και φρέσκο βασιλικό (Σαρδηνία).

Κι επειδή στο "St.George Lycabettus Lifestyle Hotel" τα παιδιά έχουν την τιμητική τους και οι μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν πιο ήρεμα το φαγητό τους, έχει στηθεί και παιδική γωνιά με προβολή ταινίας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στα αθηναϊκά ουζερί πριν την έξοδο του Πάσχα

Τελευταίες ημέρες της νηστείας και ιδανικό ζέσταμα για τον οβελία, με θαλασσινά καλούδια και αποστάγματα, σε αυτές τις διευθύνσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
17/04/2025

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Che

Ο Θάνος Στασινός παντρεύει τις νοτιοαμερικάνικες γεύσεις με τις ελληνικές στο δημοφιλές all day εστιατόριο και μπαρ του Πειραιά.

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.