Η κομψή τρατορία στο Χαλάνδρι αναδεικνύει γεύσεις με ιταλικό προφίλ προσθέτοντας πινελιές φροντίδας. Στη ζεστή ατμοσφαιρική σάλα και την όμορφη αυλή της σερβίρει αντιπροσωπευτικά δείγματα της κουζίνας της Μπότας, με την πρωτοκαθεδρία στο μενού της να έχουν τα ζυμαρικά με αρκετές κλασικές προτάσεις αλλά και κάποιες με τη νόστιμη ματιά της ομάδας της.
Η 'Μαρίκα' δε σταματά στιγμή να αναζητά τρόπους ώστε να γίνει ακόμη πιο απολαυστική και αυτό ακριβώς επιδιώκει και τώρα με κάποιες φρέσκες προτάσεις. Τέτοιες είναι τα αραντσίνι μοτσαρέλας, το vitello tonnato, τα μανιτάρια με κρέμα ρικότα, η πίτσα με κατσικίσιο τυρί, λάδι λευκής τρούφας και φίλε αμύγδαλα, συν τις δύο βίγκαν μακαρονάδες: Μία με πέστο παντζαριού και φουντούκι και μια με πατέ πιπεριάς μελιτζάνας.
Σε όλα τα παραπάνω, θα προσθέσεις και δύο καινούρια γλυκά, το προφιτερόλ που στήνεται μπροστά στον επισκέπτη και την πάβλοβα με χειροποίητες μαρέγκες και σάλτσα φρέσκιας φράουλας.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.