Για περισσότερα από 10 χρόνια, η 'Μπεμπέκα' καταλαμβάνει μία από τις πιο χαρακτηριστικές όσο και όμορφες μονοκατοικίες του Χαλανδρίου και υπηρετεί μία ελληνική κουζίνα που πατά τόσο στο πεδίο της παράδοσης όσο και σε εκείνο του μοντέρνου.
Το παλιό σπίτι στολίζεται με ωραίες λεπτομέρειες, έχει μωσαϊκά στο πάτωμα και χωρίζεται σε δωματιάκια που δημιουργούν γωνιές με άρωμα νοσταλγίας και αθωότητας. Μεζέδες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, κρεατικά στη σχάρα και μαγειρευτά συνθέτουν ένα περιεκτικό μενού ενώ τα τραπεζάκια έξω στη λουλουδιασμένη αυλή με την πορτοκαλιά, όταν ο καιρός το επιτρέπει, είναι από μόνα τους αφορμές για να βρεθείς μέχρι τον αριθμό 16 της Διονύσου.
Οι γευστικές αναζητήσεις της 'Μπεμπέκας' όμως δε σταματούν ποτέ και έτσι εμπλουτίζει τη γκάμα της με καινούρια πιάτα. Ακριβώς τέτοια είναι τα κοκκινιστά σαλιγκάρια, τα αρνίσια γλυκάδια λαδορίγανη, το λεμονάτο κουνέλι και οι κουνουπιδοκεφτέδες.
Σπεύσατε.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.