Κυριακάτικα brunch στο "Athénée" με τον Αντώνη Σελέκο

Ο pastry chef που έμαθε σε όλη την Αθήνα την ιταλική συνήθεια του panettone, φέρνει στο "Athénée" το signature πιάτο του μαζί με τάρτες με λεμόνι, φρούτα του πάθους, millefeuille με ginger και κανέλα και πολλά άλλα.

Athénée

To "Athénée" για μια χρονιά ακόμη συνεχίζει τον θεσμό των guest pastry chefs στα Κυριακάτικα brunch του και υποδέχεται στο κοσμοπολίτικο lobby του τον Αντώνη Σελέκο. Από τις 5 Νοεμβρίου, ο pastry chef που έμαθε σε όλη την Αθήνα την ιταλική συνήθεια του panettone, φέρνει στο "Athénée" το signature πιάτο του μαζί με τάρτες με λεμόνι, φρούτα του πάθους, millefeuille με ginger και κανέλα και πολλά άλλα.

Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τις δημιουργίες της ομάδας του Αντώνη Σελέκου με πρωταγωνιστή το Sourdough Signature Panettone, από τις 12 μ.μ. και μέχρι τις 5 μ.μ.. Στο brunch menu, ο γνωστός pastry chef, με την πολύχρονη πορεία του σε κουζίνες υψηλών απαιτήσεων όπως το 2 φορές βραβευμένο με αστέρι Michelin, "Funky Gourmet", θα παρουσιάσει γλυκά ειδικά φτιαγμένα για το "Athénée" ενώ ο ίδιος θα βρίσκεται εκεί σε πλήρη δράση.

Athénée

Από τις 18 Δεκεμβρίου, το κοινό θα μπορεί να προμηθευτεί το Signature Panettone and Spread που δημιουργήθηκε ειδικά για το "Athénée". Σε περιορισμένο αριθμό, μια ειδικά σχεδιασμένη πολυτελής συσκευασία περιμένει τους λάτρεις του αφράτου γλυκού.

Περισσότερες πληροφορίες

Athenee

Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.