Τραγανή πορκέτα, ζουμερή πάπια και τρυφερά κοτοπουλάκια στριφογυρίζουν με ηδυπάθεια στη σούβλα ώσπου να έρθει η ώρα τους να σερβιριστούν στα ξύλινα πλατό για να τα περιποιηθούμε με τα custom-made μαχαίρια-μπαλταδάκια του κουβέρ. Η αγία τριάδα της κρεατοφαγικής πρότασης του 'Spit Jack' το έχει μετατρέψει σε αυθεντικό σημείο αναφοράς στο πολυπρόσωπο food village του αθηναϊκού κέντρου, από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του στην ολοένα και πιο ενδιαφέρουσα οδό Σκούφου.
Το comfort chic στέκι για τους λάτρεις του κρέατος επέστρεψε ανανεωμένο και μεγαλύτερο, αποδεικνύοντας στην πράξη πως όλοι οι καλοί χωράνε.
Μετά την ανακαίνισή του, το 'Spit Jack' μπορεί να φιλοξενήσει πλέον μεγάλες παρέες τόσο στο εσωτερικό, όσο και έξω, εκπληρώνοντας την πάγια επιθυμία των πιστών θαμώνων του. Ο χώρος πλέον διατίθεται και για απολαυστικά private events, κατόπιν συνεννόησης.
Επιπροσθέτως, ο κατάλογος έχει εμπλουτιστεί στο κομμάτι των ορεκτικών με νέες γευστικές προτάσεις ενώ η ίδια διάθεση για ανανέωση υπάρχει και στην οινική λίστα, με προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες άξιων οινοπαραγωγών από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα. Όπως και πριν, αρκετές από τις προτάσεις της είναι διαθέσιμες και by the glass.
Φυσικά, αυτά που παραμένουν τα ίδια είναι η κοσμοπολίτικη διάθεση, το κομψό και ιδιαίτερο στυλ της cosy σάλας, όπως επίσης και τα all time classics του 'Spit Jack'.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.