Premium κρεοπωλείο, προσεγμένο deli, ενημερωμένη κάβα, αλλά και bar-restaurant σε ύφος μητροπολιτικού μπιστρό, το "La Meat Maison" έχει εδραιωθεί όχι μόνο ως το σταθερό καρνιβορικό ραντεβού της Κηφισιάς, αλλά κι ως προορισμός για τις κρεατοφαγικές ορέξεις ολόκληρης της Αθήνας πλέον, χάρη στις εκλεκτές κοπές που συγκεντρώνονται στις βιτρίνες, αλλά και γίνονται βάση για upgraded κρεατοαπόλαυσης. Από φέτος, όμως, η εστιατορική πρόταση του "La Meat Maison" ενδυναμώνεται ακόμη περισσότερο, με τον Μιχάλη Μερζένη να φέρνει αέρα πλήρους ανανέωσης.
Επιστρέφοντας σε ένα τερέν όπου έχει μεγαλουργήσει στο παρελθόν, αυτό της προχωρημένης κρεατοφαγίας, ο ταλαντούχος σεφ επανασχεδιάζει ριζικά το μενού του "La Meat Maison", και μιξάρει μεσογειακά φαβορί με λεβαντίνικες γεύσεις, κρατώντας πάντα στο προσκήνιο την εξαιρετική πρώτη ύλη της κηφισιώτικης μπράντας – το "La Meat Maison" είναι άλλωστε η αποκλειστική στην Ελλάδα έδρα των olive fed Wagyu, ενός από τα νοστιμότερα κρέατα που μπορεί να φάει κανείς στην Αθήνα.
Έτσι, στο νέο μενού που αυτή την περίοδο ραφινάρεται, το μοσχαρίσιο ταρτάρ θα κλέβει εντάσεις από χειροποίητη σομπρεσάδα, το δαντελένιο καρπάτσιο θα γίνεται roll σε αφράτο λαχματζούν με μαγιονέζα τρούφας και λαχανικά, ενώ τα άγρια μανιτάρια εποχής θα σωτάρονται σε λίπος από Wagyu, παίρνοντας dirty νοστιμιά αξιώσεων. Στο κυρίως θέμα, κι ενώ οι premium κοπές θα είναι πάντα στη διάθεση των θαμώνων τους, λιχούδικα πιάτα όπως το "παστίτσιο" με σιγομαγειρεμένα short ribs σε αφρό από Μετσοβόνε, ή το Striploin Rossini με φουά γκρα και pepper sauce κόκκινου κρασιού θα προσφέρουν ευκαιρίες upscale κρεατοφαγίας, ενώ μερακλίδικες συνθέσεις όπως ο γύρος αρνιού με relish από κόκκινη πιπεριά και πέρσικο γιαούρτι σε χειροποίητο flatbread θα φέρνουν αέρα εξωτισμού.
Σημειωτέο, δε, ότι πλήρη ανασχεδιασμό θα υποστεί και το signature burger του "La Meat Maison" προσθέτοντας ακόμη περισσότερο στην ίντριγκα του εγχειρήματος.